Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Vitamin C Starter Kit
Kampanja -20%

Vitamin C Starter Kit

KICKS Beauty

Ready, Set, Glow! Tutustu KICKS Vitamin C -sarjaan!
11,20 €
14 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Vitamin C Starter Kit
p88717940
v88717941
KICKS Beauty
EUR
11.2

Tuotearvostelut

Tiia | 15.04.2019
Kätevän kokoisia tuotteita matkustukseen. Nautin erityisesti Night Sleep Maskista, joka oli todella tehokas kosteuttaja. Day Fluid aika rasvainen, ihoon jää sellainen "glowy" look. Rasvaiselle iholle ei varmaan toimisi ainakaan meikin alla. Eye Cream ihan ok, ei mitään erityistä. Face Tonic tuntui iholla kivalta ja ehkä jopa vähän kirkasti ihoa. Itse tykkäsin tuotteiden tuoksusta.

Lisätietoja

Ready, Set, Glow! Tutustu KICKS Vitamin C -sarjaan! Aloituspakkaus sisältää seuraava tuotteet: Vitamin C Face Tonic 50 ml, Vitamin C Day Fluid 20 ml, Vitamin C Night Sleep Mask 20 ml ja Vitamin C Eye Cream 5 ml.
Fairtrade-merkintä eli Reilun kaupan merkintä tarkoittaa, että tuotteet sisältävät ainesosia, jotka on hankittu oikeudenmukaisesti ja joiden tuottajat saavat oikeudenmukaisen korvauksen. Fairtrade tekee yhteistyötä vain kehitysmaiden kanssa ja pyrkii parantamaan niiden asukkaiden elinoloja auttamalla puhtaan veden saamisessa sekä terveydenhuollon ja sairaanhoidon parantamisessa.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331