Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
The Cleansing Micellar Water 200 ml
The Cleansing Micellar Water 200 ml
Kampanja -20%

The Cleansing Micellar Water 200 ml

La Mer

Meri on La Mer -merkin ikuinen inspiraation lähde. Cleansing Micellar Water poistaa meikin, lian ja epäpuhtaudet iholta sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa – kaikki vain yhdessä vaiheessa.
68,72 €
85,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Meri on La Mer -merkin ikuinen inspiraation lähde. Cleansing Micellar Water poistaa meikin, lian ja epäpuhtaudet iholta sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa – kaikki vain yhdessä vaiheessa. Poistaa myös vedenkestävän meikin hellävaraisesti ja hoitaa samalla ihoa – myös silloin, kun olet matkoilla. Ainutlaatuinen sekoitus mineraaleja ja merellisiä vaikuttavia ainesosia sekä Miracle BrothTM kosteuttavat ja ravitsevat ihoa sekä saavat ihon tuntumaan puhtaalta, raikkaalta ja rauhoittuneelta.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331