Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Original Skin™ Matte Moisturizer with Willowherb 50 ml
Kampanja -20%

Original Skin™ Matte Moisturizer with Willowherb 50 ml

Origins

Täyteläinen voiden antaa kauniin ja raikkaan lopputuloksen. Kosteuttaa välittömästi ja muodostaa erinomaisen pohjan meikille tai luonnolliselle tyylille.
23,60 €29,50 €

Tuotearvostelut

Suvi | 8.10.2018
Paras voide iholle joka rasvoittuu päivän mittaan. Ei rasvaisuutta edes iltapäivällä, ainoastaan kosteutettu iho. 10+!
Jenna | 26.09.2018
Jos etsit kasvovoidetta, joka kosteuttaa, mutta jättää ihon täydellisen mattaiseksi, koko päiväksi, ja sopii loistavasti meikin alle, tässä on loistava tuote! En ole aikaisemmin törmännyt kosteusvoiteeseen, jolla saisi näin mattaisen pohjan meikille. Täydellinen päivävoide rasvoittuvalle iholle.

Lisätietoja

Täyteläinen voiden antaa kauniin ja raikkaan lopputuloksen. Kosteuttaa välittömästi ja muodostaa erinomaisen pohjan meikille tai luonnolliselle tyylille. Voide sisältää kistusta ja horsmaa, jotka vahvistavat ja silottavat piirteitä, tasoittavat ihon sävyä ja pienentävät ihohuokosia. Lopputuloksena on pehmeän ja sileän tuntuinen sekä hehkuva iho.
Voidaan käyttää sekä aamuisin että iltaisin.
Koko:50 ml
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331