Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kicks.fi täyttää 3 vuotta! Bestsellerit -25%, voimassa vain osoitteessa kicks.fi 04.10 asti.

Silmäripset ja kulmakarvat voivat tarvita hieman erityistä huolenpitoa. Ripset tuntuvat joskus ohuilta ja lyhyiltä. Ripsiseerumin avulla ripset näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta. Seerumi sisältää runsaasti hoitavia ainesosia ja vitamiineja, jotka auttavat stimuloimaan ripsien kasvua ja ravitsemaan niitä. Jopa muutamassa viikossa ripsiseerumin käytön jälkeen voit huomata, että ripsesi ovat kasvaneet ja tuntuvat tuuheammilta kuin aikaisemmin. 

Myös kulmakarvoille on tarjolla erikoistuotteita. Kulmakarvaseerumi toimii samoin kuin ripsiseerumi eli se tehostaa karvojen kasvua. Ripset ja kulmat tuntuvat tuuheammilta ja näyttävät täyteläisemmiltä ja pidemmiltä.

Löydät kulmakarvoille ja ripsille omat seerumit sekä monituoimituotteet, jotka sopivat niin ripsille kuin kulmakarvoille monilta bändeiltä niin KICKS-myymälästä kuin verkkokaupasta. Suosittuihin brändeihin lukeutuvat mm Revitalash, Filorga, Lashfood och Depend.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331