Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Snake Cleansing Bubble Sheet Mask 8 x 22g
Snake Cleansing Bubble Sheet Mask 8 x 22g

Snake Cleansing Bubble Sheet Mask 8 x 22g

Rodial

Naamio antaa iholle happea ja puhdistaa ihon syvältä.
71 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Snake Cleansing Bubble Sheet Mask
p89792404
v89792405
Rodial
EUR
71

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Naamio antaa iholle happea ja puhdistaa ihon syvältä. Naamiossa muodostuu happikuplia, joka auttaa yhdessä aktiivihiilen kanssa poistamaan ihon epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja sekä ehkäisemään talintuotantoa. Tuloksena on kirkkaampi, puhtaampi ja hehkuvampi iho.
Hankaa pakkauksen pintaa ennen käyttöä, jotta sisältö sekoittuu hyvin. Ota suojaliuskat pois naamion molemmilta puolilta ja levitä suoraan kuiville kasvoille. Anna vaikuttaa 10–15 minuuttia ja poista naamio, kun happikuplien määrä on lisääntynyt selvästi. Hiero paikoilleen jääneet kuplat ihoon ja huuhtele pois haalealla vedellä. Heitä naamio pois käytön jälkeen. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytä heti avaamisen jälkeen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331