Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml
Kampanja -20%

GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml

Origins

86 % koki ilmeen näyttävän valoisammalta. 80 % koki turvotuksen vähentyneen. Lyhyet yöunet? Pitkä lento? Vai muuten vain väsyneen näköiset kasvot? Varaudu näyttämään pirteämmältä kuin koskaan.
23,60 €29,50 €

Tuotearvostelut

Sini | 6.12.2018
Jos näyttää yhtään väsyneeltä eikä meinaa meikki auttaa, niin tämä pelastaa aina! kirkastaa, kosteuttaa ja rauhoittaa
Pilvi | 1.11.2018
Hetkellisesti kirkastaa. Imeytyy nopeasti, hyvä meikin alle.
Jenni | 5.09.2018
Pidän tässä siitä, että se tuo pientä hehkua silmänympärysiholle, kosteuttaa hyvin mutta imeytyy nopeasti. Toimii hyvin aamu- ja iltakäytössä, myös meikin alla.

Lisätietoja

86 % koki ilmeen näyttävän valoisammalta. 80 % koki turvotuksen vähentyneen. Lyhyet yöunet? Pitkä lento? Vai muuten vain väsyneen näköiset kasvot? Varaudu näyttämään pirteämmältä kuin koskaan. Luonto on kliinisesti todistanut pystyvänsä häivyttämään tummia silmänalusia. Silmäpussit katoavat miltei täysin. Originsin oma koostumus sisältää kofeiinia kahvipavuista, panax ginsengiä, magnoliauutetta ja luonnollisia optisia kirkasteita, jotka saavat ihon nopeasti näyttämään heleältä ja raikkaan pirteältä. Käyttö: Levitä tuotetta varovasti sormenpäillä silmien ympärille aamuisin tai tarvittaessa.
Koko:15 ml
Ihotyyppi:Normaali
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331