Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 18.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee Postin lähetyksiä). Lue lisää >>

Super Restorative Total Eye Concentrate 15 ml

Super Restorative Total Eye Concentrate 15 ml

Clarins

Super Restorative -sarja korostaa 50 täyttäneiden naisten hehkuvaa ilmettä ja upeaa ihoa. Super Restorative Total Eye Concentrate on tavallisesta poikkeava silmähoito.
72 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Super Restorative Total Eye Concentrate
p88200395
v88200397
Clarins
EUR
72

Lisätietoja

Super Restorative -sarja korostaa 50 täyttäneiden naisten hehkuvaa ilmettä ja upeaa ihoa. Super Restorative Total Eye Concentrate on tavallisesta poikkeava silmähoito. Se sisältää runsaasti kasvi-isoflavonoideja, jotka hoitavat silmien aluetta – vähentää turvotusta, tummia silmänalusia, ryppyjä ja kulmakarvojen ympärillä olevia juonteita ohimolta ohimolle. Tiiviste ravitsee, uudistaa rakennetta, kohottaa kevyesti sekä antaa kauniin ja kestävän lopputuloksen. Sisältää mm. Pueraria Lobataa, kofeiinia, Dermaxyliä, persiljaa, karitevoita, Kaki Calyxiä, E-vitamiinia ja Clarins Anti-Pollution -seosta.
Levitä aamuin ja/tai illoin koko silmien alueelle, mukaan luettuna luomiin, silmien väliin ja ulospäin kohti ohimoita kevyesti painavin liikkein.
Koko:15 ml
Ihotyyppi:Ikääntynyt
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331