Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Needles No More

Needles No More

Dr Brandt

Botoxin innoittama käsittely kotikäyttöön. Needles No More tasoittaa välittömästi hienoja juonteita ja syviä ryppyjä sekä antaa hetkessä nuorekkaamman ilmeen.
95 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Needles No More
p88342295
v88342296
Dr Brandt
EUR
95

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Botoxin innoittama käsittely kotikäyttöön. Needles No More tasoittaa välittömästi hienoja juonteita ja syviä ryppyjä sekä antaa hetkessä nuorekkaamman ilmeen.
Uuden sukupolven anti-age-käsittely, joka hyödyntää Botox-pistosten tehoa. Maailmankuulu ihotautilääkäri Dr. Fredrik Brandt kohottaa botoxin uudelle tasolle uusilla Needles No More -tuotteilla. Uskomattoman tehokas, kosmeettinen versio uuden sukupolven botoxista. Botox-vaikutuksen saavuttamiseen ei peptiditeknologian ansiosta tarvita enää neuloja. Teknologia keskittyy ryppyjen ja ilmejuonteiden synnyn syihin. Needles No More mahdollistaa botoxia muistuttavan tuotteen käytön osana päivittäistä ihonhoitoa ja ryppyjen käsittelyä.
Puhdistuksen jälkeen taputtele pieni määrä voidetta ongelma-alueille (poskien yläpuolelle, silmäkulmien juonteisiin, otsan juonteisiin ja kulmakarvojen väliin).
Voidaan käyttää aamuin illoin.
Käytä sen jälkeen omaa dr. Brandt -suosikkikosteusvoidettasi
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331