Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Age Defence Starter Kit
Kampanja -20%

Age Defence Starter Kit

KICKS Beauty

Toivota kevät tervetulleeksi uudella ihonhoitosarjalla, joka on kehitetty juuri sinun toiveitasi ajatellen! Face Care on edullinen ihonhoitosarja, joka on Fair Trade -merkitty.
12,80 €
16 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Ippe | 7.04.2019
Erittäin hyvä ja toimiva setti matkoille. Tykkäsin erityisesti putsarista ja silmänympärysvoiteesta.

Lisätietoja

Toivota kevät tervetulleeksi uudella ihonhoitosarjalla, joka on kehitetty juuri sinun toiveitasi ajatellen!
Face Care on edullinen ihonhoitosarja, joka on Fair Trade -merkitty. Serien Age Defence sopii iholle, jossa alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä. Se sisältää vaikuttavia ainesosia, jotka ovat luonnosta peräisin ja joiden teho on dokumentoitu.
Age Defence Starter Kitin sisältö: Age Defence Day Cream 20 ml, Age Defence Night Cream 20 ml, Age Defence Eye Cream 5 ml ja Foaming Face Wash 50 ml.
KICKS Face Care on ainutlaatuinen sarja, joka sisältää Fairtrade-merkittyjä ihonhoitotuotteita. Fairtrade tarkoittaa, että osa tuotteista on hankittu vastuullisesti ja että tuottajat saavat tuotteistaan asianmukaisen hinnan. Fairtrade tekee yhteistyötä vain kehitysmaiden kanssa ja pyrkii parantamaan niiden asukkaiden elinoloja auttamalla puhtaan veden saamisessa sekä terveydenhuollon ja sairaanhoidon parantamisessa.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331