Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Express The Truth Moisturizer 50 ml

Express The Truth Moisturizer 50 ml

Ole Henriksen

Tämä erinomainen kosteusvoide sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka saavat kirjaimellisesti ihon torjumaan uusien ryppyjen muodostusta.
94,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Tämä erinomainen kosteusvoide sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka saavat kirjaimellisesti ihon torjumaan uusien ryppyjen muodostusta. Lisäksi ne työskentelevät koko yön ja korjaavat jo olemassa olevia ryppyjä. Kosteusvoide sisältää runsaasti luonnon tehokkaimpia antioksidantteja, kuten C-vitamiiniesteriä ja rooibosta, jotka rauhoittavat ihoa ja torjuvat ympäristön ja vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia ja niiden aiheuttamia vaurioita. Nämä ainesosat kosteuttavat, kohottavat ja suojaavat ihoa. Tuote sisältää muun muassa luonnollista macadamiapähkinäöljyä, joka on ihoa tehokkaasti korjaava ja ravitseva uute. Polylysiini on ainutlaatuinen luonnollinen peptidi, joka parantaa ihon elastisuutta ja kudoksen lujuutta sekä ehkäisee syvien ryppyjen muodostusta.
Koko:50 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331