Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Plantscription Retinol Night Moisturizer
Plantscription Retinol Night Moisturizer
Plantscription Retinol Night Moisturizer
Plantscription Retinol Night Moisturizer
Kampanja -20%

Plantscription Retinol Night Moisturizer

Origins

Valmistele iho Plantscription™ Anti-Aging Power Serumilla. Levitä herneen kokoinen määrä Plantscription™ Retinol Night Moisturizeria iltaisin kasvoille, vältä silmänympärysihoa.
52,80 €
66 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Valmistele iho Plantscription™ Anti-Aging Power Serumilla. Levitä herneen kokoinen määrä Plantscription™ Retinol Night Moisturizeria iltaisin kasvoille, vältä silmänympärysihoa. Käytä ensimmäisten kahden viikon aikana joka toinen ilta ja lisää käyttöä sen jälkeen jokailtaiseksi. Käytä aurinkosuojavoidetta ja vältä auringossa oleskelua käytön aikana ja viikko käytön lopettamisen jälkeen. Kun käytät tuotetta, muista:
Retinoli on erittäin tehokas ikääntymisen merkkejä torjuva ainesosa, jota myös ammattilaiset käyttävät. Iholla voi esiintyä lievää punoitusta, kuumotusta, pistelyä tai hilseilyä (ihon kuoriutumista). Nämä merkit ovat normaaleja ja väliaikaisia ja kertovat, että koostumus toimii.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331