Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Itseruskettavat tuotteet

87 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Onko aikataulusi liian kiireinen auringonottoon? Kasvoille tarkoitetulla itseruskettavalla tuotteella voit luoda päivettyneen lookin helposti ja säilyttää kesäisen tunnelman pidempään.

Iho kannattaa aina kuoria ennen aurinkotuotteen ja itseruskettavien tuotteiden käyttöä, sillä siten tuloksesta tulee tasaisempi. Levitä iholle kasvovoidetta ennen itseruskettavaa tuotetta, jottei iho ole kuiva. Älä levitä itseruskettavaa tuotetta kulmakarvoihin. Levitä säästeliäästi ylähuulelle ja kulmakarvojen väliin. Tasaisimman tuloksen saat levityskäsineellä, sillä sen pinta on tasaisempi kuin oman käden ja levitys sujuu nopeammin.

Kasvoille ja vartalolle tarkoitettuja itseruskettavia tuotteita on monia erilaisia vaahdosta geeliin, voiteeseen ja öljyyn.

Voit myös valita itsellesi sopivan itseruskettavan tuotteen vaikusajan perusteella. Mikäli haluat päivettyneen lookin nopeasti, valitse välittömän vaikutuksen omaavat itseruskettavat tuotteet. Valikoimastamme löydät myös yön yli ja asteittain vaikuttavat tuotteet. 

KICKS-valikoimasta löydät kaikille ihotyypeille sopivat itseruskettavat tuotteet ja voit valita laajan brändivalikoimamme joukosta sinulle parhaiten sopivat tuotteet.

Suosituimpiin brändien joukkoon lukeutuvat mm. St Tropez, Vita Liberata, James Read, KICKS Beauty & Clarins. Osta itseruskettavia tuotteita osoitteesta kicks.fi ja KICKS-myymälästä.