Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Gradual Tan Everyday Body Moisturiser Light/Medium
Gradual Tan Everyday Body Moisturiser Light/Medium
Gradual Tan Everyday Body Moisturiser Light/Medium

Gradual Tan Everyday Body Moisturiser Light/Medium

St Tropez

Helposti levittyvä voide on miellyttävä koko päivän. Imeytyy ihoon jättäen heti pehmeän tunteen.
26,80 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Gradual Tan Everyday Body Moisturiser Light/Medium
p895410
v43751403
St Tropez
EUR
26.8

Tuotearvostelut

Tessa | 25.02.2018
Antaa todella luonnollisen lopputuloksen, jota on helppo hallita käyttöfrekvenssillä. Minulle tämä on sopinut erittäin hyvin kasvoillekin, vaikka olen herkkäihoinen (käytin aluksi kasvoille niille tarkoitettua, saman valmistajan erillistä voidetta, mutta kasvot tuntuvat tykkäävän enemmän tästä). Käytän tätä n. 2 kertaa viikossa kevyen päivetyksen "ylläpitoon", jolloin tuote riittää kohtalaisen pitkään. Raidoista tai läikistä en ole tämän tuotteen kohdalla kärsinyt lainkaan.
Jenny | 22.02.2018
Kivasti sävyttää ihoa ja levittäytyy helposti. Väri on tosi luonnollinen minun iholleni. Ainoa miinus on että tuote tuntuu loppuvan aika nopeasti, vaikka on "everyday" tuote.

Lisätietoja

Helposti levittyvä voide on miellyttävä koko päivän. Imeytyy ihoon jättäen heti pehmeän tunteen. Innovatiivinen Hydraglow Complex antaa asteittain kehittyvän, luonnolliselta näyttävän, raidattoman ja terveen rusketuksen, joka soveltuu kaikille ihosävyille. Kliiniset tutkimukset todistavat jopa 48 tunnin kosteuttavan vaikutuksen. Saat haluamasi värisävyn toistamalla käsittelyn tarpeen mukaan.
Täydellisen itserusketuksen kultaiset säännöt: Levitä päivittäin puhtaalle, kuivalle iholle pyörittelevin ylöspäin suuntautuvin liikkein varmistaen, että tuotetta tulee kaikkialle. Levitä ylimääräinen tuote pieninä määrinä käsiin ja jalkoihin. Odota, että iho on kosketuskuiva ennen pukeutumista. Pese kädet käsittelyn jälkeen. Saat rusketuksen pysymään kuorimalla ihon säännöllisesti ST.TROPEZ Body Polish -tuotteella.
Koko:200 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331