Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse Gradual Tan One Minute Pre-Shower Mousse
Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse Gradual Tan One Minute Pre-Shower Mousse

Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse Gradual Tan One Minute Pre-Shower Mousse

St Tropez

Saat ihollesi ruskettuneen hohdon yhden minuutin käytön jälkeen uudella Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse -tuotteella.
30,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse
p89926173
v89926174
St Tropez
EUR
30.9

Tuotearvostelut

Heidi | 3.09.2019
En suosittele tuotetta. Olen testannut useita erilaisia itseruskettavia, mutta tämä tuote ei rusketa. Levitin iholle ja annoin vaikuttaa ohjeiden mukaisesti, ilmeisesti pidemmällä käytöllä olisi jotain vaikutusta. Tämän merkin muut tuotteet toimivat erinomaisesti, mutta tämä harmittavan turha ostos!
Mira | 16.07.2019
Tuote on paksua ja levittäessä pitää hinkata hyvin reippaasti että saa tasaisen lopputuloksen. Annoin joka kerralla tuotteen vaikuttaa useita minuutteja ennen suihkua, mutta minkäänlaista edes pientä päivetystä ei tapahtunut. Olen erittäin vaalea, joten yllätyin suuresti ettei tuote tehnyt mitään. Turha ostos en suosittele.

Lisätietoja

Saat ihollesi ruskettuneen hohdon yhden minuutin käytön jälkeen uudella Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse -tuotteella. Tämä vallankumouksellinen ja kosteuttava vaahto on nopea ja helppo levittää ja sopii hyvin osaksi päivittäisiä rutiinejasi. Levitä ylellinen vaahto suoraan kuivalle iholle, odota minuutti ja käy suihkussa normaalisti. Luonnollinen ruskettunut sävy kehittyy asteittain seuraavien 8 tunnin aikana. Levitä päivittäin saadaksesi haluamasi sävyn.
Levitä ylellinen vaahto suoraan kuivalle iholle, odota minuutti ja käy suihkussa normaalisti. Tuotteen voi levittää joko levityskintaalla tai kädellä. Syvempää rusketusta varten tuotteen voi jättää iholle pidemmäksi aikaa, noin 2–5 minuutiksi, ennen suihkua. Luonnollinen ruskettunut sävy kehittyy asteittain seuraavien 8 tunnin aikana. Levitä päivittäin saadaksesi haluamasi sävyn.
Koko:120 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331