Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Invisi Foaming Tan Water Light-Medium

Invisi Foaming Tan Water Light-Medium

Vita Liberata

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water sisältää runsaasti ekologisia ainesosia, kuten neidonhiuspuuta ja vadelmaa.
50 €
Light-Medium
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Invisi Foaming Tan Water
p89996888
v89996889
Vita Liberata
EUR
50

Lisätietoja

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water sisältää runsaasti ekologisia ainesosia, kuten neidonhiuspuuta ja vadelmaa. Se on kehitetty Advoganic Tm -teknologiaa hyödyntäen, joten se kosteuttaa tehokkaasti, heleyttää ihoa ja sillä on anti-age-vaikutus. Koostumus on kirkas, joten se ei värjää. Kuivuu erittäin nopeasti, joten olet valmis heti. 4–6 tunnin kuluessa iholle kehittyy luonnollisen kaunis ja syvä hehku. Invisin lopputulos on tummempi kuin muiden koostumusten, joten jos haluat syvän hehkuvan lopputuloksen, tämä on sinulle sopiva tuote. Saatavilla on vaalea sävy kevyeen päivetykseen, keskitumma sävy jonka lopputulos muistuttaa viikkoa auringossa, ja tumma sävy jatkuvaan kesäiseen hehkuun.
Kuori iho, mutta älä käytä kosteusvoidetta tai kosteuttavaa suihkusaippuaa ennen itseruskettavien tuotteiden käyttämistä. Käytä käsineitä ja levitä iholle pyörivillä liikkeillä. Anna vaikuttaa vähintään 4–8 tuntia ennen kuin käyt suihkussa. Levitä tuotetta varovaisesti kyynärpäihin, polviin ja sormiin, sillä lopputulos voi näillä alueilla olla tummempi.
Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Dihydroxyacetone***, Glycerin*, Decyl Glucoside, Saccharide Isomerate***, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract**, Hyaluronic Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract**, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Punica Granatum (Pomegranate) Extract*, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Extract*, Hydrolysed Silk (Soie), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid. *Ekologinen **Luonnollinen ***Ecocert
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331