Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Self Tan Purity Bronzing Water Mousse Self Tan Purity Mousse
Self Tan Purity Bronzing Water Mousse Self Tan Purity Mousse
Self Tan Purity Bronzing Water Mousse Self Tan Purity Mousse

Self Tan Purity Bronzing Water Mousse Self Tan Purity Mousse

St Tropez

Saat luonnollisen raikkaan kullanruskean hohteen vesipohjaisella trooppisen tuoksuisella Self Tan Purity Bronzing Water Mousse -tuotteella.
53,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Self Tan Purity Bronzing Water Mousse
p89926169
v89926170
St Tropez
EUR
53.9

Tuotearvostelut

Paula | 3.08.2018
Tämän tuotteen antama päivetys on selkeästi kevyempi kuin muiden st.tropez itseruskettavien. Tuoksu on hyvä, mutta parin tunnin kuluttua levityksestä aloin itse ainakin haistaa melko perinteisen itseruskettavan hajun. Ihoni myöskin jää hieman tahmeaksi ainakin muutamaksi tunniksi levityksen jälkeen, onko tämä sitten kosteuttavien ainesosien tuotosta, en tiedä. Itse kuitenkin tykkäsin tällä syventää hieman jo luonnollisesti saamaani rusketusta ja suuri plussa siitä, että tämä ei tarhaa vaatteita tai lakanoita. Rusketus myös levittyi todella tasaisesti, vaikkei apuna ollutkaan "ohjeväriä". Pienen "kiillon" tuote jätti iholle, mistä pystyi seuraamaan levitystä. Rusketus myös kului kauniin tasaisesti pois, kunhan muistaa säännöllisesti kuoria ja kosteuttaa ihoa. Voisin kuvitella ostavani uudestaankin.

Lisätietoja

Saat luonnollisen raikkaan kullanruskean hohteen vesipohjaisella trooppisen tuoksuisella Self Tan Purity Bronzing Water Mousse -tuotteella. Sisältää piristävää vihreän mandariinin vettä ja trooppista hibiskuksenkukkauutetta, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Vaahto sisältää myös Pentavitinia, joka antaa pitkäkestoisen kosteutuksen. Vaahdossa on ihastuttava trooppinen tuoksu, jossa ei erotu itseruskettavan tuotteen hajua. Saat täydellisen kullanruskean sävyn 4–8 tunnissa.
Parhaan tuloksen saamiseksi levitä valkoinen vaahto levityskintaan avulla ylöspäin suuntautuvin, pyörivin liikkein. Varmista, että tuotetta tulee kaikkialle. Levitä ylimääräinen vaahto levityskintaasta käsiin ja jalkoihin. Odota, että iho on kosketuskuiva ennen pukeutumista. Vaahtoa ei tarvitse huuhdella pois. Ei saa säilyttää yli 30 °C:n lämpötilassa. Ei sisällä aurinkosuojaa.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331