Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Osta vähintään kaksi tuotetta, saat -25%! Koskee Lancôme, IT Cosmetics & Urban Decay​ -meikkejä.

Glamglow tähtipölyä purkissa

Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Glamglow’n hulppea pääkonttori Hollywood Hills -kukkuloilla on kiistatta kauneusalan coolein. Kun KICKS kävi tutustumassa brändiin, sen perustajapari, Glenn ja Shannon Dellimore, otti vieraat vastaan säkenöivien kristallikruunujen alla. Glamglow sai alkunsa Dellimorejen kotona pidetyillä kutsuilla. Yksi vieraista, tunnettu näyttelijä, lausui ääneen toiveensa tuotteesta, joka silmänräpäyksessä saisi hänet näyttämään upealta kameran edessä. Dellimoret tarttuivat haasteeseen ja aloittivat tutkimustyön, jonka hedelmänä syntyi kaikkien aikojen ensimmäinen Glamglow-tuote: Supermud-naamio.

- Ei mennyt kauaakaan, kun yhä useampi elokuva-alan julkkis otti meihin yhteyttä ja halusi testata naamiota, josta oli kuullut kuiskittavan kuvausten tauoilla, Glenn kertoo.

– Ja kun myös elokuvayhtiöt alkoivat soitella ja tilata Supermud-naamioita näyttelijöilleen, tajusimme, että nyt on vähän isommasta jutusta kyse.

– Siihen asti olimme vain puuhastelleet: valmistaneet naamioita lahjaksi näyttelijäystävillemme, Shannon lisää.

– Nimeksi tuli Glamglow, koska siinä yhdistyvät ne kaksi asiaa, joita haluamme tuotteittemme käyttäjien kokevan: glamour ja glow.

Naamioita on jo kuusi. Ne kaikki ovat savipohjaisia, mutta ominaisuuksiltaan erilaisia kosteuttavasta kuorivaan – ja juuri siksi sopivia multimaskingiin, joka on yksi tämän hetken kuumimmista ihonhoitotrendeistä.

– Olin tehnyt multimaskingia kauan ennen kuin sain tietää, että tekniikalle oli nimikin, paljastaa Shannon ja kertoo jo pitkään olleensa sitä mieltä, että naamioita pitäisi voida yhdistellä sen mukaan, mitä mikin ihoalue eniten kaipaa.

Muun muassa Miley Cyrus, Michael Bublé, Lady Gaga, Jennifer Aniston, Jay-Z ja Tommy Lee ovat kertoneet Glamglow’n olevan tärkeä osa ihonhoitorutiinejaan. Sarjaan kuuluu nykyisin myös kosteusvoiteita ja huulituotteita sekä puhdistustuotteita, joissa savi, Glamglow’n menestyksen perusta, on se tärkein ainesosa. 

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331