Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

ONLINE ONLY! Kaikki* -20%. Kirjaudu sisään & käytä koodia: KICKS20. *Vain KICKS Club -jäsenille tai jäseneksi liittyville 27.-29.5. osoitteessa kicks.fi. Ei koske BYREDO, DIOR ja Jo Malone -tuotteita eikä lahjakortteja.

Kerrosta N.C.P. OLFACTIVES -tuoksuista omat yhdistelmäsi

Kun Noomi Rapace ystävineen päätti lanseerata oman N.C.P. Olfactives -hajuvesibrändinsä, tuloksena oli jotakin todella kaunista, jännittävää ja uniikkia. Yritys painottaa tuoksumaailman uusinta trendiä eli kerrostamista ja kannustaa luovuuteen.

Hajuvesimaailman tämän hetken sana on kerrostaminen. Se tarkoittaa, että iholle suihkutetaan useita erilaisia tuoksuja omaksi yksilölliseksi sekoitukseksi. Mitä useampia kerroksia, sitä uniikimpi tuoksu.

Kun näyttelijä Noomi Rapace ja kauneusalan yrittäjä Steve Terry ystävineen päättivät kehittää N.C.P. Olfactives -tuoksut (Now Collective Products), heidän mielessään väikkyivät nimenomaan kerrostaminen ja henkilökohtaiset tuoksuyhdistelmät.

– Kerrostaminen ja unisex-ajattelu ovat minulle erittäin tärkeitä. On todella vapauttavaa, että voin luoda oman, täysin uniikin tuoksuni! Hajuvesi on osa minua, ja siksi sen on oltava yksilöllinen. Toivon, että uniikki tuoksuni vahvistaisi auraani, N.C.P Olfactivesin luova johtaja Noomi Rapace sanoo.

Tuoksut on kehitetty yhteistyössä maailman tunnetuimpiin parfymööreihin kuuluvan, perinteisessä pariisilaisessa Givaudan-tuoksutalossa työskentelevän Yann Vasnierin kanssa. Hänen aiempia asiakkaitaan ovat olleet muun muassa Jo Malone ja Marc Jacobs. Sarjan seitsemän unisex-hajuvettä edustavat seitsemää eri tuoksuperhettä: sitruksista, hedelmäistä, kukkaista, fougèrea, chypreä, puumaista ja itämaista. Kunkin tuoksun intensiteetin eli keveyden tai raskauden näkee pulloa koristavista viivoista. Kaikkia variantteja voi sekoittaa keskenään oman mielen mukaan.

– Kerrostaminen saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta käytännössä se on helppoa. Kysymys on tasapainosta ja omista mieltymyksistä. Sääntöjä ei ole – jokainen saa luoda oman tuoksunsa oman nenänsä ohjaamana. Tuotteemme tarjoavat kaikille tuoksuista kiinnostuneille tilaisuuden luoda omia yksilöllisiä hajuvesiä mielialan, tilanteen tai elämänvaiheen mukaan, Noomi toteaa.

Kaikkia N.C.P. Olfactives -tuoksuja voi luonnollisesti käyttää myös sellaisenaan. Mutta jos haluat kokeilla kerrostamista ja päästää luovuutesi valloilleen, sinun kannattaa hankkia 102 euron hintainen Seven Facets -rasia, joka sisältää kaikki seitsemän tuoksua 10 ml:n pulloissa.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331