Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKSin suuri maskarakoulu

Maksimaalisen tuuheat ja pitkät vai mahdollisimman luonnolliset ripset? KICKS opastaa, millaisella maskaralla ja miten teet unelmiesi ripset.

Draamaa, draamaa!

Näytä lisää

Mahtiripset, kiitos! Tämä on ollut monen toive jo vuosikymmenen ajan. Esimerkiksi Instragram on tulvillaan kuvia, joissa ripset ovat suorastaan irtoripsimäisen pitkät, tuuheat ja kaarevat. Lookin toteuttamiseen tarvitset tuotteen, joka tuuhentaa, pidentää, tummentaa sekä – ennen kaikkea – taivuttaa ripsiäsi!

Toimi näin: Levitä ripsiin ensin ripsivärinpohjuste, joka maksimoi maskaran efektin ja pidentää sen pysyvyyttä. Taivuta seuraavaksi ripset huolellisesti: aloita tyvestä ja etene vähän kerrallaan kohti kärkeä. Harjaa ripsiin maskaraa siksakliikkein tyvestä kärkeen. Lisätehoa irtoripsivaikutelmaan saat käyttämällä maskaraa, joka erottelee ripset tarkasti.

Minimalistista & luonnollista

Näytä lisää

Suositko mahdollisimman luonnollista lookia? Valitse maskara, joka vain kevyesti korostaa ripsiäsi ja antaa niille aavistuksen lisäpituutta. Inspiraationa toimivat 1990-luvun huippumallit Kate Moss ja Claudia Schiffer. Heidän minimalistiset meikkilookinsa ovat tänä syksynä huipputrendikkäitä.
Vinkki! Kun valitset hiilenmustan sijaan ruskeaan vivahtavan maskaran, saat lopputuloksesta vieläkin luonnollisemman.

Toimi näin: Taivuta ripset: aloita tyvestä ja pidä ripsientaivutinta paikallaan noin 10 sekuntia, jotta saat lopputuloksesta pysyvämmän. Pyyhi harjasta liika maskaramassa pois ja harjaa ripsiin väriä kevyellä kädellä.

Volyymit täysille!

Näytä lisää

Kun haluat todella katseet kääntävän lopputuloksen, valitse volyymimaskara. Ensimmäisen kerran tämä look oli huipputrendikäs 1960-luvulla ikonisen huippumalli Twiggyn ansiosta. Mustat, paksut ripset ovat yhä yhtä halutut kuin 60 vuotta sitten. Vinkki! Valitse tuote, jonka harja antaa ripsille mahdollisimman paljon maskaramassaa kerralla. Ripsien takertuminen toisiinsa ei haittaa, vaan pikemminkin päinvastoin: paakkuripsistä saa tänä syksynä lisää trendipisteitä.

Toimi näin: Käytä ripsiväriä, joka muodostaa paksun mustan kerroksen ripsien ympärille – eli toimii juuri niin kuin volyymimaskaran pitääkin. Harjaa useita kerroksia maskaramassaa sekä ripsien ala- että yläpuolelta, jotta saat ripsistäsi mahdollisimman tuhdit. Hämähäkkiripsiefekti tehostuu, kun annat värin kuivua kerrosten välillä.

Vältä maskaramokat!

1. Älä käytä muiden ripsivärejä.
Ripsiväriharjaan tarttuu helposti bakteereja, jotka saattavat aiheuttaa silmätulehduksen. Mitä useampi käyttäjä maskaralla on, sitä korkeampi on tulehdusriski.

2. Vaihda maskara ajoissa uuteen.
Ripsivärillä on parasta ennen -ikänsä. Yli-ikäisen maskaran käyttöön liittyy kaksi ongelmaa: Maskaramassaan kertyy ajan oloon bakteereja, mistä voi seurata tulehduksia. Toisaalta vanhetessaan maskaramassa kuivuu, mikä heikentää sen kestoa ja lisää suttua. Ripsivärin suositeltu käyttöikä on 3 4 kuukautta pakkauksen avaamisesta.

3. Puuteri pitää siistinä.
Suttaako ripsiväri silmänalusesi päivän aikana? Syynä on todennäköisesti rasvainen iho. Ratkaise ongelma taputtelemalla hieman irtopuuteria silmien ympärille ennen kuin harjaat maskaran ripsiin.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331