Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

MON|SUN: nautinnollista kasvojenhoitoa

Skandinaavinen laatu, design ja hyvinvointi muodostavat MON SUN-sarjan perusfilosofian. Vartalotuotteistaan tunnettu tuotemerkki kasvaa nyt kasvotuotteilla, jotta sinä voit nauttia ihonhoidosta kiireestä kantapäähän.

IHONHOITO ILMAN kiireen häivää on helppo tapa edistää hyvinvoinnin tuntua. Tärkeä osa onnistunutta hoitorutiinia ovat tuotteet, jotka tekevät arkisesta askaresta nautinnollisen hemmotteluhetken. Ja juuri näin vartalotuotteistaan tunnettu MON|SUN-sarja toimii. Tuotteiden tarkoin valitut raakaaineet, skandinaavinen design ja iho- sekä ympäristöystävälliset koostumukset tekevät ihonhoidosta arjen luksusta, josta nauttii myös sielu. Nyt sarja kasvaa kasvotuotteilla, jotta voit hemmotella itseäsi kiireestä kantapäähän. Ihoa vahvistavat, suojaavat ja korjaavat uutuudet tuovat arkeen ripauksen ylellisyyttä.

Vastuullisesti valmistettujen tuotteiden tehokkaat koostumukset hurmaavat ja yllättävät. Raaka-ainevalinnoissa on suosittu paikallisuutta ja painotettu tehokkuutta ihon ja ympäristön vaatimukset huomioiden. Innovatiivisilta ainesosalistoilta löytyvät niin pohjoisen kasveista saadut kantasolut kuin kosteuttava hyaluronihappo, kiinteyttävä kasvikollageeni, E-vitamiini ja keramidit, jotka vahvistavat ihon pintaa peittävää hydrolipidikalvoa. Jokaisessa pakkauksessa on pro-vinkki, jonka avulla saat tuotteesta täydet tehot irti ja luot hemmottelevan spa-kokemuksen omassa kylpyhuoneessasi. Aiempien MON|SUN-tuotteiden tavoin myös uudet kasvojenhoitotuotteet on valmistettu Ruotsissa. MON|SUN Face Care -tuotteet löydät vain KICKSiltä – kaikista myymälöistä ja verkkokaupasta kicks.fi.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti