Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Ranskalaista ekoluksusta: tuoksuja luonnosta

Ranskalaisten 100 Bon -tuoksujen raaka-aineet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia. Löydät ekologiset 100 Bon -tuoksut KICKS-myymälöistä ja verkkokaupastamme!

Ekologisten kosmetiikka- ja tuoksutuotteiden kysyntä kasvaa vuosi vuodelta. Ekoparfyymin valmistaminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, etenkin kun sen tulee olla samaa huippulaatua kuin synteettisiä ainesosia sisältävät tuoksut.

Viisi ranskalaista, muun muassa Hermès’llä, Clarinsilla ja L’Oréalilla työskennellyttä tuoksunörttiä tarttui haasteeseen ja perusti 100 Bon -tuoksutalon, jonka parfyymit valmistetaan 100-prosenttisesti luonnollista raaka-aineista. Nimi 100 Bon (lausutaan kutakuinkin ”sonbon”) on lyhenne sanoista 100% Bottle Of Nature. Tuoksut valmistetaan maailman tuoksupääkaupungissa Grassessa. Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tuotannon ”vihreä lanka” ranskalaista käsityötaitoa ja parfyymiperinnettä unohtamatta. Tuoksut on lisäksi pakattu  mahdollisimman ympäristöystävällisiin pakkauksiin.

100 Bon -tuoksukokoelman löydät KICKS-myymälöistä ja verkkokaupasta. Kyse on unisex-tuoksuista, sillä vanhan ranskalaisen tuoksutradition mukaan tuoksuja ei pidä jakaa naisellisiin ja miehisiin tuoksuihin. Sen sijaan parfyymi tulee valita sen mukaan, mistä tuoksuvivahteista eniten pitää.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331