Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Vitamiineja iholle!

Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

A-VITAMIINI - nuorentaa

Sopii: aikuiselle iholle; iholle jossa on aknea ja/tai pigmenttiläiskiä.

A-vitamiini ja retinoli edustavat anti-age-ainesosien huippua: ne ovat ihon nuorentajista tehokkaimpia. Retinoli on erityisen pienimolekyylinen A-vitamiinin muoto, joka imeytyy ihon alempiin kerroksiin ja stimuloi soluja. Täten se vahvistaa ja korjaa kollageenia ja elastiinia, jotka vastaavat ihon joustavuudesta ja kimmoisuudesta. Nopeuttamalla ihosolujen uudistumista A-vitamiini saa ihon näyttämään heleämmältä. Kuoriva vaikutus tehoaa erityisesti tukkeutuneisiin huokosiin ja luo välitöntä hehkua.

B3-VITAMIINI – kosteuttaa

Sopii: herkälle ja kuivalle iholle; iholle jossa on ruusufinniä ja couperosaa.

B3-vitamiini, raaka-ainenimeltään niasiiniamidi, on yksi tämän hetken trendikkäimmistä kosmetiikan ainesosista. Se on monivaikutteinen tehopakkaus, joka silottaa, pienentää huokosia, vahvistaa ihon suojakerrosta ja lisää kimmoisuutta. Kosteuttava vitamiini lisää ihon omien rasvamolekyylien keramidien tuotantoa, mikä puolestaan vahvistaa ihon pintaa suojaavaa hydrolipidikalvoa ja auttaa sitä sitomaan kosteutta ja suojautumaan haitallisilta ja ärsyttäviltä aineilta. Ihosta tulee vastustuskykyisempi ulkoisia häiriötekijöitä vastaan eikä se kuivu yhtä helposti. B3-vitamiini sopiikin erityisen hyvin herkälle iholle.

C-VITAMIINI – tasoittaa ihonväriä

Sopii: kaikille; eritoten iholle jossa on pigmenttiläiskiä.
Mikäli pigmenttiläiskät ovat ongelmasi, käytä tuotteita jotka sisältävät C-vitamiinia eli askorbiinihappoa. Tehokas antioksidantti vaalentaa tummia läiskiä ja suojaa vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat ryppyjä, ihon veltostumista ja pigmentaatiota. Runsas altistuminen auringonvalolle hajottaa ihossa luonnostaan esiintyvää C-vitamiinia. Hoitamalla ihoa C-vitamiinia sisältävillä tuotteilla voit torjua aurinkohaittoja. Lisäksi C-vitamiini vahvistaa kollageenia, mikä tekee ihosta kiinteämmän.

E-VITAMIINI – korjaa

Sopii: kaikille ihotyypeille, etenkin herkälle ja kuivalle iholle.

Kun ihosi tuntuu stressaantuneelta ja epätasapainoiselta, se kaipaa E-vitamiinia. Korjaava E-vitamiini vahvistaa ihon pinnan hydrolipidikalvoa ja neutraloi vapaita radikaaleja, jotka nopeuttavat ihon ikääntymistä. C-vitamiinin tavoin E-vitamiinia on ihossa luonnostaan ja auringonvalo tuhoaa sitä. Hoitamalla ihoa E-vitamiinia sisältävillä tuotteilla voit vähentää auringon aiheuttamaa punoitusta ja vahvistaa ihon vastustuskykyä. Lisäksi sillä on hoitava ja tulehduksia hillitsevä vaikutus, joten se hellii etenkin herkkää tai vaurioitunutta ihoa. Tuoteselosteessa E-vitamiini esiintyy nimellä tokoferoli.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331