Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kicks.fi täyttää 3 vuotta! Bestsellerit -25%, voimassa vain osoitteessa kicks.fi 04.10 asti.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Näin käytät KICKS Beayty Loop Tool -kampaustyökalua

Toimi näin
Loop Tool on täydellinen apuväline monien kampausten luomiseen. Sopii niin pitkille kuin lyhyille hiuksille.

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kiharatutorial: Näin teet ihanat Bouncy Curls -kiharat kihartimella

Asiantuntijavinkki
Haluatko ihanan kimmoisat kiharat? KICKSin hiusstylisti näyttää vaihe vaiheelta, kuinka saat helposti romanttiset kiharat, jotka kestävät aamusta iltaan!

Kesähiusten muotoilu ja hoito

Asiantuntijavinkki
Huolehdi lomahiuksista parhaalla tavalla tuotteilla, jotka sekä hoitavat että muotoilevat. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä ja suojattuina koko kesän.

Näin saat karheista ja kiharista hiuksista suorat ja kiiltävät

Toimi näin
Björn Axénin top stylisti Cattis Ylinenpää näyttää kolme helppoa vaihetta, miten saat karheista ja kiharista hiuksista suorat ja kiiltävät.

Hyvästi hiusten pörröisyys!

Asiantuntijavinkki
Pitkä talvi voi jättää jälkensä ja tehdä hiuksista pörröiset ja kiillottomat. Näiden vinkkien avulla saat kevääksi jälleen upeat hiukset.

Esittelyssä Continu: Lisää tehoa hiushuoltoon - raaka-aineilla on merkitystä

Asiantuntijavinkki
Uusi vegaaninen hiustuotesarja Continu nostaa valokeilaan raaka-aineita, jotka ovat tuttuja laadukkaista ihonhoitotuotteista. Moni unohtaa, että myös hiuspohja on ihoa ja että sitä tulee hoitaa huolella jo siksikin, että hiukset voisivat hyvin. Pohjolassa kehitetyt Continu-tuotteet sisältävät runsaasti raaka-aineita, jotka hoitavat hiuspohjaa ja saavat hiuksesi säteilemään. Aktiivisina ainesosina on käytetty muun muassa tehokosteuttavaa hyaluronihappoa, vahvistavia peptidejä, rauhoittavaa aloe veraa ja kuorivia AHA- sekä BHA-happoja. Esittelemme sinulle seitsemän Continu-sarjan tähtituotetta ja niiden superraaka-aineet – jotta tiedät mitä sinun hiuksesi kaipaavat.

BUDGIE - kiharoiden kaverit

Haastattelu
Budgie ja tähtikampaajana sekä kihara-asiantuntijana tunnettu Sainabou Chune kehittivät kolme tuotetta, jotka sopivat kaikenlaisille kiharoille hiuksille. Sainabou kertoi KICKSille, millaisista tuotteista on kyse.

Upeat ja suojatut kesähiukset Budgien tuotteilla

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331