Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Kaikki kaksihaaraisten hiusten hoidosta

Asiantuntijavinkki
Oletko lykännyt kampaajalla käyntiä? Tässä on 5 tapaa hoitaa kaksihaaraisia hiuksia kampaajakäyntien välillä ja saada kuluneet hiukset näyttämään terveemmiltä ja vähemmän haaroittuneilta.

Lähes jokainen tietää sen ihanan tunteen, joka syntyy, kun hiukset on juuri leikattu. Latvat tuntuvat pehmeiltä ja tuuheilta, ja kuluneet hiukset ovat saaneet takaisin terveen kiiltonsa. Latvat ovat hiusten kulunein osa, ja siksi kampaajakäynnillä on usein suuri vaikutus hiusten ulkonäköön. Mutta kaksihaaraiset eivät pelkästään näytä ikäviltä – ne voivat myös tehdä hiusten muotoilusta ja harjaamisesta mahdotonta. Joten miten saa kuluneet latvat näyttämään terveemmiltä? Listasimme tähän viisi hoitotuotetta.

Miten kaksihaaraiset hiukset syntyvät?

Hiukset altistuvat kulumiselle päivittäin eri tavoin. Niin kuumille muotoiluvälineille kuin kemiallisille käsittelyille. Joka kerta kun vedät harjaa hiustesi läpi, on vaarana, että muutama hius seuraa mukana. Kuumat aurinkoiset päivät ja kylmät pakkaspäivät rasittavat hiuksia. Tämä on yksi yleisimmistä syistä, miksi hiusten kaksihaaraiset syntyvät.

5 tuotetta, jotka elvyttävät elottomia hiusten latvoja

Ainoa tapa, jolla oikeasti saa kuluneet hiusten latvat kuriin, on ottaa esiin sakset ja leikata latvoista pois muutama sentti. Mutta on olemassa muutama niksi, joilla saat kuluneet pituutesi näyttämään hieman raikkaammilta kampaajakäyntien välillä. Olemme listanneet viisi tuotetta, joilla saat tuloksia aikaan.

Korjaava hoito

On olemassa useita erilaisia hoitoja, joilla saa kaksihaaraisten hiusten latvat kuriin. Tietyt hoidot voivat korjata jo vaurioituneita hiuksia ja tekevät niistä jälleen terveet. Useimmat näistä hoidoista voidaan tehdä vain kampaajalla, mutta on myös tuotteita, joiden avulla voit saada hiuksista terveet myös kotona. Käytä proteiineilla rikastettuja tuotteita, jotka vahvistavat hiuksiasi ja estävät hiusten katkeilemisen.

Ihana hoitoaine

Sen lisäksi, että hoitoaine antaa intensiivistä kosteutta hiuksiin, se auttaa myös sulkemaan jokaisessa hiuksessa olevan suomukerroksen. Siksi on erityisen tärkeää käyttää hoitoainetta, jos hiustesi latvat ovat haaroittuneet. Se ei korjaa hiuksiasi, mutta suojaa niitä lisävaurioilta, koska ne pitävät kosteuden hiuksissa. Koska hoitoaine tekee hiuksista myös pehmeät, hiuksia on helpompi harjata, mikä puolestaan estää niiden kulumista.

Kosteuttava hiusnaamio

Kaksihaaraiset latvat ovat usein kuivat, mikä tarkoittaa, että ne voivat asettautua epäsiististi kasvojen ympärille. Yksi parhaista tavoista tuoda tarvittavaa kosteutta pituuksiin ja saada hiukset näyttämään jälleen terveiltä, on hiusnaamio. Valitse paksun koostumuksen omaava hiusnaamio antamaan tehokas kosteuskylpy. Hiusnaamio levitetään pituuksiin hoitoaineen jälkeen.

Pehmeä hiuksiin jätettävä hoitoaine

Jos haluat täydentää hiusten kosteusvarastoja, hiuksiin jätettävä hoitoaine on täydellinen täydennys hiustenhoitorutiiniin. Hiuksiin jätettävää hoitoainetta ei huuhdella pois, joten se on täydellinen, jos sinulla on vähän aikaa ja haluat virkistää hiuksesi nopeasti ennen juhlia tai tärkeää työpalaveria. Voit myös käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta tuomaan lisäkosteutta hiusnaamion ja hoitoaineen ohella.

Pehmentävä hiusöljy

Jos hiustesi latvat ovat haaroittuneet, on tärkeää maksimoida kosteus niin hyvin kuin mahdollista. Siksi on hyvä laittaa muutama tippa kosteuttavaa hiusöljyä kuluneisiin pituuksiin ja vähentää niiden haaroittumista. Haaroittuneisiin latvoihin erityisen hyvin soveltuvia öljyjä ovat arganöljy ja kookosöljy.

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.
Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!
Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.
Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331