Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Näin hoidat hiustenpidennyksiä parhaiten

Toimi näin
Voiko hiustenpidennyksiä suoristaa? Entä miten niitä kannattaa hoitaa? Jos ottaa hiustenpidennykset, hiustenhoitorutiiniin tarvitsee tehdä vain joitakin pieniä – mutta sitäkin tärkeämpiä – muutoksia. Tässä jutussa kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää pidennysten hoitamisesta.

Pidennykset ovat täydellinen tapa tehdä hiuksista pidemmät vähällä vaivalla. Lisäksi ne tekevät hiuksistasi tuuheamman näköiset. Edistyksellisen pidennystekniikan ansiosta hiustenpidennyksiä ei juuri erota omien hiustesi joukosta. Hiustenpidennysten suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Nykyaikaiset pidennykset eivät vahingoita hiuksia ja sulautuvat täydellisesti alkuperäiseen väriin. Lopputulos on lähestulkoon saumaton. Hiustenpidennykset ovat täydellinen keino toteuttaa unelmiesi hiukset ilman vaivalloista kasvatusvaihetta. Hiustenhoitorutiinia on kuitenkin hieman päivitettävä niiden laittamisen jälkeen. Tässä jutussa kerromme, miten pidennykset pestään ja miten niitä hoidetaan, jotta ne kestävät pitkään. Entä voiko hiustenpidennyksiä suoristaa? Sen saat selville jatkamalla lukemista!

Näin pidät hiustenpidennyksiäsi huolta

Jos sinulla on pidennykset, ne on otettavaa huomioon hiustenhoidossa. Pidennyksille kannattaa esimerkiksi käyttää hellävaraisia tuotteita, ja ne on hyvä kammata säännöllisesti. Tässä kerromme kolme parasta vinkkiämme.

Päivitä hiustenhoitotuotteesi

Jotta voit pitää pidennyksistäsi mahdollisimman hyvää huolta, sinun kannattaa käydä läpi hiustenhoitotuotteesi ja päivittää tarvittaessa uusiin. Heitä pois kaikki alkoholia sisältävät hiustenhoitotuotteet ja sijoita kosteuttaviin tuotteisiin. Sulfaatiton shampoo ja hoitoaine pitävät hiuksesi terveinä pidempään.

Kampaa usein ja varovaisesti

Takut ja takkuuntuvat hiukset ovat yleinen ongelma. Jos hiuksissa on pidennykset, on aivan erityisen tärkeää, että hiukset on mahdollisimman helppo selvittää. Tyven takkuuntuminen voi aiheuttaa päänvaivaa hiusten kasvaessa. Kampaat hiukset varovaisesti niin, etteivät kiinnikkeet kuluta omia hiuksiasi. Pidä kiinni kiinnikkeistä kampaamisen ajan, jotta ne eivät pääse kuluttamaan hiusta.

Kiinnitä hiukset yöksi hiuslenkillä

Kun kiinnität hiukset yöksi pehmeällä hiuslenkillä, ne eivät pääse takkuuntumaan nukkuessasi. Poninhännän sijaan voit myös letittää hiuksesi. Silkkinen tyynyliina on myös hyvä sijoitus. Silkki on tunnetusti hellävarainen materiaali ja auttaa ehkäisemään hiusten kulumista.

Miten hiustenpidennykset pestään?

Hiustenpidennyksiä on saatavana erityyppisinä, mutta tyypistä riippumatta niiden pesemisessä kannattaa noudattaa tiettyjä perusperiaatteita. Hiuksia ei tarvitse pestä tavallista useammin, mutta varmista, että käyttämäsi tuote soveltuu juuri sinun pidennyksillesi. Jos pidennysten kiinnittämiseen on esimerkiksi käytetty muovia, niitä ei saa pestä öljyjä sisältävillä tuotteilla. Voit noudattaa samaa hiustenpesutekniikkaa kuin ennenkin. Poista kaikki lika- ja rasvajäämät hiuspohjasta huolellisesti ja pehmennä pituudet hoitoaineella.

Voiko hiustenpidennyksiä suoristaa?

Kyllä, hiustenpidennyksiä voi suoristaa. Hiustenpidennyksiä voi muotoilla kaikenlaisilla muotoiluvälineillä. Voit siis luoda upeat kiharat juhliin tai muotoilla hiukset piikkisuoriksi suoristusraudalla, jos sinulla on pidennykset. Myös hiustenpidennyksille on tärkeää käyttää lämpösuojaa, jotta ne eivät vaurioidu.

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331