Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Christmas Calendar! Jopa 30–50% alennusta joka päivä jouluun asti. Katso kaikki luukut täältä!

Ohuet hiukset? Näin saat helposti kaipaamaasi volyymia

Toimi näin
Joidenkin hiukset ovat aina olleet ohuet, toisilla ne ohenee iän myötä. Ohuille hiuksille on monia syitä, mutta ne on mahdollista saada näyttämään paksummilta ja tuuheammilta. Paljastamme parhaat keinot!

Kampaukset, jotka tuuheuttavat ohuita hiuksia

Oikeanlainen kampaus / hiustenleikkaus on yksi keinoista saada lisättyä volyymia hiuksiin, mikäli sinulle ei ole luonnostaan suotu tuuheita kutreja. Seuraavalla kampaajakäynnillä pyydä jotakin seuraavista lopputuloksista lisätäksesi tuuheutta ohuisiin hiuksiin:

Lyhyt polkkatukka

Polkkatukka on klassinen hiusmalli, joka on viime aikoina noussut jälleen suosituksi niin muotinäytöksillä kuin maailmantähtienkin keskuudessa. Polkka on helppo kampaus / hiusmalli ohuille hiuksille. Kannattaa leikata hieman kerroksia, jotka tuovat hiuksiin rakennetta sekä saa hiukset näyttämään tuuheammilta.

Tekstuuria latvoihin

Mikäli haluat tuuheuttaa ohuita hiuksia pituutta säästelemättä, voit pyytää kampaajaa leikkaamaan hiuksia reilusti sekä myös luomaan tekstuuria latvoihin. Kevyet kerrokset tuovat ilmavuutta, mikä luo illuusion tuuheista hiuksista.

4 muotoiluvinkkiä, jotka saavat hiuksesi näyttämään paksummilta

Hiustenleikkaus ei ole ainoa asia, joka vie kutrisi uudelle tasolle. Hiustenmuotoilu sekä käyttämäsi tuotteet vaikuttavat suuresti siihen, miltä hiuksesi näyttävät ja tuntuvat. Seuraavaksi paljastamme parhaat vinkkimme.

Valitse oikeat hiustuotteet

Omalle hiustyypille sopivien hiustuotteiden löytäminen on ensiarvoisen tärkeää, mikäli sinulla on ohuet hiukset. Raskaiden tuotteiden käyttö ohuisiin hiuksiin voi latistaa niitä entisestään, joten suosi kevyitä ja kosteuttavia tuotteita, jotka lisäävät volyymia.

Tuuheutta sivujakauksella

Sivujakauksella saat helposti luonnollista volyymia ilman sen suurempia toimia. Tuuhean sivujakauksen loihtimiseen föönaa hiukset tyvestä pyöröharjan avulla.

Lisää volyymia hiustenkuivaajalla

Saat runsaasti tuuheutta hiustenkuivaajan avulla, kun laitat sen täydelle teholle ja muotoilet hiuksesi pyöröharjan avulla. Ohuet hiukset vahingoittuvat herkemmin muotoiluraudoista, joten suosittelemme käyttämään niitä harvemmin. Muistathan myös hiustyypistä huolimatta aina käyttää lämpösuojaa ennen muotoilutyökalujen käyttöä.

Tupeeraa tukka tuuheaksi

Tupeeraus on täydellinen tapa tuuheuttaa ohuita hiuksia, mikäli et halua rasittaa niitä muotoiluraudoilla. Näin tupeeraat tukan: erota kamman avulla hiusten päältä noin parin sentin levyisen osion. Pidä hiusosiosta tiukasti kiinni, ja tupeeraa hiuksen tyvestä rauhallisesti vastakarvaan muutaman kerran. Toista sama muutamille hiusosioille ja suihkuta lopuksi hiuslakkaa.

Käännä pää ylösalaisin

Mikäli haluaa kiireessä nopeasti lisätä tuuheutta ohuisiin hiuksiin, kannattaa kuivata hiukset ylösalaisin. Se luo tyveen runsaasti volyymia ja halutessasi voit samanaikaisesti suihkia hiuksiin hiuslakkaa, jotta tuuhea kampaus pysyy koko päivän.

Hiustenhoito

Osta täällä

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331