Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Perfect pony tail – Tee poninhäntä kuin ammattilainen

Toimi näin
Yksinkertaiset yksityiskohdat antavat tyylikästä ilmettä arkikampaukselle. KICKSin hiusmuotoilija näyttää vaihe vaiheelta, miten teet tavallisesta poninhännästä ammattimaisemman ja tyylikkäämmän.

Vaihe 1 – Tee hiuksiin terävä jakaus

Tee hiuksiin piikkikammalla terävä jakaus joko keskelle tai sivulle. Täydellinen jakaus tekee kampauksestasi heti huolitellumman. Kampaa hiukset sitten täysin sileiksi.

Vaihe 2 – Tee matala poninhäntä

Kerää hiukset poninhännälle ja kiinnitä ne läpinäkyvällä tai tummalla hiuslenkillä. Läpinäkyvä hiuslenkki sopii vaaleille hiusväreille, kun taas värillinen hiuslenkki näyttää kauniimmalta tummissa hiuksissa. Pehmeä vaha auttaa hallitsemaan hiukset, jos ne ovat erittäin liukkaat tai pörröiset. Hiero vahaa kämmeniin ja levitä kevyesti hiuksiin ennen kuin kokoat ne.

Vaihe 3 – Piilota lenkki

Hiuslenkin piilottaminen antaa kampauksellesi ammattimaisen ja viimeistellyn ilmeen. Kierrä ohut hiussuortuva hiuslenkin ympärille ja kiinnitä pinneillä. Suihkuta päälle hiuskiinnettä, jotta suortuva pysyy varmasti paikallaan ja pysyy sileänä.

Vaihe 4 – Suortuvien kiinnittäminen

Viimeistele tyylisi kiinnittämällä irrallisia hiussuortuvat pinneillä. Jos sinun on vaikea saada pinnit pysymään kunnolla, kiinnitä kaksi pinniä ristikkäin. Kun pinnit menevät ristiin, ne lukkiutuvat toisiinsa ja pysyvät paremmin. Suihkuta hiuksiin myös hiuskiinnettä.

Vaihe 5 – Kiinnitä hiuslakalla

Kiinnitä lopuksi ammattimainen poninhäntä hiuskiinteellä. Silota hiusten pinta käsillä ennen kuin suihke kuivuu. Valitse tuote, joka antaa sekä pitoa että kiiltoa, niin saat lopputuloksesta erityisen tyylikkään.

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021