Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Suuri hiustenpesuopas: miten ja kuinka usein hiukset pitäisi pestä

Toimi näin
Kysymys, joka on esitetty miljoonia kertoja ja johon on yhtä monta vastausta: kuinka usein hiukset pitäisi pestä? Ja millä? KICKS päätti selvittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää hiusten pesemisestä.

Oletko yksi heistä, jotka pesevät hiuksensa kahdesti kuukaudessa? Tai niinkin usein kuin joka toinen päivä? Kysymys siitä, kuinka usein itse asiassa on tarkoituksenmukaista pestä hiukset, on ollut pitkään tapetilla eikä siihen näytä olevan yksiselitteistä vastausta. Jotkut väittävät, että hiukset voivat parhaiten, kun ne pestään harvoin, kun taas toisten mielestä pesutiheydellä ei juuri ole merkitystä. Joten, miten asia todella on? KICKS päätti tutkia asiaa tarkemmin. Selvitimme, kuinka usein ja millä tavalla hiukset pitäisi pestä, jotta ne pysyvät terveinä!

Kuinka shampoo toimii?

Ennen kuin vastaamme kysymykseen siitä, kuinka usein hiukset pitää pestä, on tärkeää tietää, mikä tuote sopii parhaiten hiusten pesuun. Vastaus ei ehkä ole kovin yllättävä: sehän on shampoo. Shampoon tärkein tehtävä on puhdistaa ennen kaikkea päänahka, mutta myös pituudet rasvasta, liasta ja muista epäpuhtauksista. Shampoo avaa hiusta suojaavan suomukerroksen, mikä tarkoittaa, että hiukset on mahdollista puhdistaa perusteellisesti.

Kuinka usein hiukset pitää pestä?

Vastaus laajaan kysymykseen ei ole niin yksinkertainen kuin miltä se saattaa näyttää – kuinka usein sinun on pestävä hiuksesi, riippuu yksinkertaisesti siitä, minkä tyyppiset hiukset sinulla on ja mitä hiuksesi tarvitsevat. Lisäksi on hyvin yksilöllistä, kuinka nopeasti hiukset rasvoittuvat. Tästä huolimatta voidaan antaa joitakin suuntaa antavia neuvoja. Jos hiuksesi ovat paksut, voit pestä ne harvemmin. Kerran tai kaksi viikossa riittää riippuen siitä, kuinka paljon muotoilutuotteita käytät ja kuinka nopeasti hiuksesi likaantuvat. Jos hiukset ovat ohuet, on kuitenkin parempi pestä ne hieman useammin, noin 3-4 kertaa viikossa. Tämä johtuu siitä, että ohuet hiukset imevät helpommin päänahan tuottamaa rasvaa, mikä puolestaan johtaa siihen, että hiukset rasvoittuvat nopeammin.

Näin peset hiukset: 5 askelta kiiltäviin hiuksiin

Kun tiedät kuinka usein hiukset on pestävä, on aika puhdistaa ne! Mutta miten ne kannattaa pestä parhaan tuloksen saavuttamiseksi? Opastamme sinua vaihe vaiheelta.

1. Huuhtele hiukset vedellä

Ennen kuin aloitat tuotteiden levittämisen, varmista, että hiuksesi ovat kastuneet. Huuhtele siksi hiukset huolellisesti – jokaisen hiukset tulee olla märkä.

2. Levitä shampoo

Nyt hiukset ovat valmiit shampoolle! Levitä sopiva määrä kämmenellesi ja hiero tuotetta hiuksiin. Seuraavassa vaiheessa kerromme sinulle, kuinka saat pestyä hiukset perusteellisesti.

3. Hiero shampoo hiuksiin

Varmistaaksesi, että jokainen hius puhdistuu perusteellisesti, hiero shampoot hiuksiin pyörivin liikkein, alkaen ohimoilta ja jatkaen kohti niskaa. Niskahiukset on erityisen tärkeä puhdistaa, koska monet käyttävät esimerkiksi huivia tai kauluksellista takkia.

4. Huuhtele ja käytä lopuksi hoitoainetta

Kun hiukset on puhdistettu kokonaan, on aika huuhdella shampoo pois vedellä. Viimeistele hiukset kosteuttavalla hoitoaineella.

Pitääkö minun pestä hiukseni useammin, jos treenaan?

Toinen esiin nouseva kysymys on, mitä treenaajan tulee ottaa huomioon hiusten pesemisessä. Olet ehkä jättänyt treenit väliin, koska kävit suihkussa edellisenä päivänä tai suunnittelet suihkun ajankohdan treeniaikataulusi mukaan. Mutta koska hiki koostuu enimmäkseen suolasta, sen ei välttämättä tarvitse tehdä hiuksista rasvaisempia – eikä sinun siis tarvitse pestä niitä useammin, vaikka harjoitteletkin säännöllisesti. Vähentääksesi likaisten hiusten tunnetta juoksumatolla hikoilun jälkeen, voit suihkuttaa hiuksiin kuivashampoota ennen treeniä ja käyttää hiuspantaa.

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.
Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!
Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.
Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331