Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Lipstick day! Kaikki huulipunat -20%, voimassa ainoastaan 29.7.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

1. Aamujen pelastaja
Aamuisin ei aina jaksa tai ehdi pestä hiuksia. Kuiva shampoo on kuin pelastava enkelisi silloin, kun hiuksesi kaipaavat kevyttä pikapesua tai kun olet nukkunut liian pitkään ja hiukset täytyy saada nopeasti kuntoon.

2. Hyvännäköiset ja rennosti muotoillut hiukset
Kuivashampoo ei vain raikasta hiuksiasi pesukertojen välissä, vaan se toimii samalla myös tehokkaana hiustenmuotoilutuotteena. Kuivashampoon käyttö tuo hiuksiisi rakennetta, ja näin ollen voit luoda sillä vaikutelman rennosta rantalookista.

3. Korjaa hiusväriäsi
Haalistunutta hiusväriä voi elävöittää väripigmenttiä sisältävällä kuivashampoolla. Kuivashampoita on saatavilla lukuisissa eri sävyissä, ja sitä voi myös käyttää tyvikasvun tai harmaiden hiusten peittämiseen. Värillisellä kuivashampoolla voit myös luoda itse hiuksiisi obre-vaikutelman.

4. Lisävolyymia hiuksiisi
Jos hiuksesi tuntuvat lättäniltä ja tylsähköiltä, voit luoda niihin nopeasti piristävää lisätuuheutta kuivashampoolla. Kumarra päätäsi alaspäin ja suihkuta kuivashampoota hiustyveesi. Ravistele tyveä vielä hellästä sormillasi ennen kuin nostat pään takaisin ylös ja nauti pikafiksauksen tuloksesta, tuuheammista hiuksista!

5. Helpota hiusten käsittelyä
Kuivashampoolla voit tuoda hiuksiisi myös pitoa ja helpottaa niiden käsittelyä. Sen antamasta hieman tahmeahkosta tuntumasta on apua, kun haluat tehdä kampauksen tai muotoilla hiuksesi. Suihkuta kuivashampoota kevyesti kaikkialle hiuksiin, ja hiukset on helpompi kiinnittää. 

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
  • Tuotenäytteitä
    Tuotenäytteitä