Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Viisi vinkkiä vaalennettujen hiusten pelastamiseen

Asiantuntijavinkki
Kuivat, takkuiset ja elottomat – kuvaavatko nämä sanat hiuksiasi juuri nyt? Ovatko hiuksesi kenties vaurioituneet toistuvan vaalentamisen vuoksi? Epätoivoon ei ole syytä, sillä apu on lähellä! Tässä jutussa kerromme tuotteista, joita voi käyttää vaalennettujen hiusten korjaamiseen.

Jos haluat kauniin hopeanvaaleat hiukset tai vaaleita raitoja piristämään hiusväriä, vaalennus on paras menetelmä. Hiukset kestävät kemiallisia kampaamokäsittelyjä tai kotivaalennusta yleensä ilman suuria vaurioita. Jos hiuksia kuitenkin vaalennetaan säännöllisesti, ne voivat kärsiä. Hiukset saattavat hapsottaa, kuivaa ja menettää luonnollisen kiiltonsa ja kimmoisuutensa. Kemialliset käsittelyt, kuten vaalennus, hajottavat hiusten proteiineja vaikuttaakseen halutulla tavalla. Vaalennetut hiukset eivät ole ainoastaan vaaleampia vaan myös hauraampia. Lue vinkkimme tuotteista, jotka tekevät hiuksistasi jälleen terveet ja auttavat lisäämään hiusten elinvoimaa.

Hoitoaine pehmentää kuivia latvoja

Hoitoaine on ehdoton tuote hiusten hoitamiseen – mikään hiustenhoitorutiini ole täydellinen ilman sitä. Kosteuttava hoitoaine on kaiken A ja O, jos haluat palauttaa vaalennettujen hiusten elinvoiman. On tärkeää käyttää runsaasti hoitoainetta, jotta hauraat latvat pehmenevät. Käytä vahvistavia ainesosia sisältävää hoitoainetta, joka tekee hiuksista pehmeät ja hoitaa myös kaksihaaraisia.

Hiusnaamio kosteuttaa hiuksia syvältä

Kosteus on terveiden ja taipuisien hiusten edellytys. Erityisen tärkeää se on kemiallisen käsittelyn jälkeen. Vaalennusaine tekee hiuksista huokoisemmat ja äärimmäisen kuivat. Siksi hiustenhoitorutiiniin kannattaa lisätä laadukas hiusnaamio. Naamio kosteuttaa kuivia hiuksia tehokkaasti ja antaa hiuksillesi ennennäkemätöntä kiiltoa. Voit käyttää sekä naamiota, joka levitetään hiuksiin ja huuhdellaan pois shampoon ja hoitoaineen käytön jälkeen, tai hiuksiin jätettävää tuotetta, joka saa vaikuttaa pitkään.

Kevyt hiusöljy kosteuttaa tehokkaasti

Jos hiuksesi kaipaavat lisäkosteutusta, hiusöljy voi tehdä hiuksista erityisen pehmeät. Se myös vähentää pörröisyyttä, joka on yleinen ongelma vaalennuksen jälkeen. Hiusöljy sopii parhaiten hiusten pituuksien käsittelemiseen. Käytä väritöntä öljyä, joka ei saa hiuksia näyttämään kellertävältä (ellet nimenomaan halua keltaista sävyä).

Proteiinihoito korjaa vaalennettuja hiuksia

Hiusten vaalentaminen vaurioittaa sidoksia, jotka pitävät hiussuortuvat koossa. Tämä aiheuttaa kaksihaaraisia. Lisäksi se saa hiukset tuntumaan kuivemmilta ja haurailta. Siksi vaalentamisen vaurioittamat hiukset tarvitsevat runsaasti korjaavia hiustuotteita. Proteiinikäsittely auttaa hiuksia vahvistumaan ja korjaa vaurioita. Kannattaa myös harkita korjaavaa proteiinishampoota.

Hellävarainen muotoilu ehkäisee kulumista

Jos muotoilet hiuksia usein ja ne altistuvat liian kovalle kulutukselle, voi olla hyvä antaa niiden levätä. Jos tämä ei käy, kannattaa sijoittaa tehokkaaseen lämpösuojaan. Muotoilutyökalujen kuumuudelta suojaamisen lisäksi kannattaa käyttää pehmeitä hiuslenkkejä. Silkkiset scrunchiet ovat paitsi upeita hiusasusteita, myös hellävaraisia hiuksille.

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331