Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

WOW-efekti hiusöljyn avulla

Toimi näin
Hiusöljy on yksi hiustenhoitorutiinin tärkeimmistä elementeistä, kun tavoitteena on suojata sekä tehokosteuttaa hiuksia. Seuraavaksi opastamme sinua hiusöljyn käytössä, jotta saat siitä kaiken hyödyn irti!

Tuntuvatko hiukset kuivilta ja karheilta? On kenties aika kokeilla uutta keinoa hiusten elvyttämiseksi. Yksi parhaista tavoista lisätä kiiltoa hiuksiin on käyttää hellävaraista hiusöljyä. Hiusöljystä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, joista suosituimpiin kuuluvat arganöljy, risiiniöljy ja kookosöljy. Kerromme lisää hiusöljyn hyvistä ominaisuuksista sekä opastamme, miten hiusöljyä käytetään pehmentämään ja lisäämään kiiltoa hiuksiin.

Mitä hyötyä on hiusöljyn käyttämisessä?

Hiusöljystä on paljon hyötyä hiustenhoitorutiinissasi. Se hoitaa, syväkosteuttaa sekä suojaa hiusten rakennetta. Tämän vuoksi voidaan todeta, että pitkällä tähtäimellä hiusöljy vahvistaa sekä edistää hiusten terveyttä. Mikäli käytät hiustenmuotoilulaitteita, kuten suoristusrautaa, kiharrinta tai hiustenkuivaajaa, hyödynnä hiusöljyä lämpösuojan ohella välttämään hiuksiin kohdistuvia vahinkoja.

Miten hiusöljyä käytetään? Me opastamme sinua!

Hiusöljyn käyttötapa vaikuttaa suuresti lopputulokseen. Nyt opastamme sinua vaihe vaiheelta, miten käytät tuotetta oikein ja saat kutrisi säteilemään!

Pohjusta hiukset

Haluamastasi lopputuloksesta riippuen, hiusöljyä voi levittää sekä kuivaan, että märkään tukkaan. Lisäksi hiusten harjaaminen voi helpottua, kun levität hiusöljyä kosteaan tai märkään tukkaan. Samoin lämpösuojaa sisältävää hiusöljyä kannattaa levittää märkiin hiuksiin ennen muotoilulaitten käyttöä. Sen sijaan hiusöljystä on myös hyötyä kuivissa hiuksissa, mikäli kaipaat lisäkiiltoa tai suojaa ilmansaasteilta.

Käytä käsiä apunasi

Mikä on paras tapa levittää hiusöljyä? Kädet tietysti! Ota 2-3 tippaa hiusöljyä, lämmitä sitä kämmentesi välissä ja levitä se hiusten latvoihin.

Levitä hiusöljyä hiuspohjaan

Hiusöljyn levittäminen hiuspohjaan voi tuntua huonolta ajatukselta sen rasvaisesta koostumuksesta johtuen. Huolenaiheena saattaa olla se, että hiusöljy tekee hiuspohjastakin rasvaisen. Näin se ei kuitenkaan välttämättä ole, sillä hiusöljy voi rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa. Hiusöljy siis kosteuttaa myös hiuspohjan ihoa ja edistää sen hyvinvointia.

Huolehdi latvoista

Hiusten latvat kuivuvat ja katkeilevat muita hiuksia nopeammin. Se johtuu siitä, että juurikasvu on uutta hiusta, joka on paremmassa kunnossa latvoihin verrattuna. Hiusöljyn levittäminen latvoihin siis kosteuttaa kuivia hiuksia, mikä tekee tukasta heti terveemmän näköisen.

Minulla on vaaleat hiukset, mitä hiusöljyä minun kannattaa käyttää?

Hiusöljyn valitseminen blondeille hiuksille saattaa olla haastavaa. Tämä johtuu siitä, että monet öljyt ovat tummasävyisiä ja voivat pitkällä käytöllä värjätä hiuksiasi. Suosi siis kevyitä ja läpinäkyviä öljyjä, mikäli sinulla on ohuet ja vaaleat hiukset.

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.
Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!
Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.
Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331