Perusteellinen opas: näin käytät Tanreveliä! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
Näin käytät Tanreveliä

Näin käytät Tanreveliä

Tasaisen ruskettuneen sävyn saaminen iholle ilman läiskiä voi olla helpommin sanottu kuin tehty. Tanrevelin avulla on helppo saada kaunis auringon paahtama väri, joka sekä näyttää luonnolliselta että kestää kauemmin. KICKS opastaa sinua Tanrevelin käytössä, jotta saat kaikkien aikojen parhaan itserusketuksen. Valmiina, paikoillanne, tekorusketus!
Jaa

Mikä on Tanrevel?

Tanrevel on ruotsalainen kauneusalan tuotemerkki, joka on vienyt kotikäyttöön tarkoitetun itserusketuksen aivan uudelle tasolle. Tanrevel on suihkurusketus (eli iholle suihkutettava itseruskettava tuote) pienessä ja kätevässä laitteessa, joka on sekä helppokäyttöinen että helppo kuljettaa mukana. Vegaaninen koostumus sisältää aloe veraa, C-vitamiinia ja saksanpähkinäuutetta, jotka suojaavat, kosteuttavat ja korjaavat ihoa. Paitsi että tuote on hellävarainen iholle, se myös antaa sille luonnollisen, tasaisen värin, joka kestää kahdesta viiteen päivään. Koostumuksesta on saatavana kaksi värivaihtoehtoa, Original ja Luxury Dark. Original-väri sopii useimmille ihosävyille, kun taas Luxury Darkissa on violettia pigmenttiä, joten se soveltuu paremmin lämpimämmille ihosävyille.

Miten Tanrevel toimii?

Iholle suihkutettava Tanrevel antaa kauniin värin ja ihanan hehkun. Tanrevelia voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Vegaaninen koostumus, josta on saatavana myös täyttöpakkaus, suihkutetaan USB-ladattavalla laitteella. Koostumusta suihkutetaan iholle hitain, vakain liikkein, jolloin tulos on tasainen ja luonnollinen, ja samalla iho saa kauniin hehkun. Tanrevelin avulla värin voimakkuus on helppo saada mieleisekseen, sillä Tanrevel Onea voi levittää 2–6 kerrosta ja Tanrevel Prota 1–3 kerrosta. Mitä enemmän kerroksia, sitä voimakkaampi väri.

Tanrevel One ja Tanrevel Pro – mitä eroa niillä on?

Sekä Tanrevel One että Tanrevel Pro antavat iholle tasaisen ja luonnollisen rusketuksen, jossa on kaunis hehku. Tanrevel One oli ensimmäinen markkinoille tullut laite, ja sitä seurasi myöhemmin uusi versio nimeltä Tanrevel Pro. Laitteet ovat melko samanlaisia ja toimivat myös samalla tavalla, mutta niissä on muutamia eroja. Tanrevel Onella kestää hieman kauemmin saada ruskettunut sävy, kun taas Tanrevel Prolla tarvitaan vähemmän kerroksia voimakkaan värin saamiseksi. Tanrevel Prota on myös pidettävä hieman kauempana ihosta suihkutettaessa. Tanrevel Onella ja Tanrevel Prolla suihkutetaan samaa koostumusta.

Vaihe vaiheelta: näin käytät Tanrevel Onea

Tanrevel Onea käytettäessä on tärkeää toimia oikealla etäisyydellä ja sopivan hitaasti. Pidä laite noin 10–15 cm:n etäisyydellä kasvoistasi ja liikuta sitä hitain ja vakain liikkein. Keskity yhteen alueeseen kerrallaan ja viimeistele se, ennen kuin siirryt seuraavaan.

Vaihe 1: Ennen suihkuttamista

Rusketuksesta tulee vielä hienompi, tasaisempi ja kestävämpi, jos kuorit ensin pois kuivan ja hilseilevän ihon. Kuori siksi iho 24 tuntia ennen kuin aiot käyttää Tanrevel Onea. Tarkista myös ennen käyttöä, että laitteen akku on ladattu täyteen. Jos haluat parhaan mahdollisen suihkutustoiminnon, lataa akku täyteen ennen laitteen käyttöä; siihen menee noin kaksi tuntia.

Vaihe 2: Kuiva iho ja suljetut silmät

Suihkuta Tanrevel Onea aina puhtaalle ja täysin kuivalle iholle. Älä käytä kosteusvoidetta ennen suihkutusta, koska vaarana on, että Tanrevel One kiinnittyy kosteusvoiteeseen ihosi sijaan. Voit käyttää Tanrevel Onea sekä aamulla että illalla tarpeen mukaan. Täytä säiliö koostumuksella pipetin avulla. Mitä täydempi säiliö on, sitä voimakkaampi on suihke. Aseta laite pystysuuntaisesti kohti kasvojasi ja vedä kansi alas.

Vaihe 3: Suihkuttaminen

Pidä laite noin 10–15 cm:n etäisyydellä kasvoistasi ja suihkuta hitain ja vakain liikkein. Jos aiot suihkuttaa Tanrevel Onea kasvoille, kannattaa suihkuttaa yhdestä poskesta toiseen niin, että teet U:n muotoisen kuvion. Suihkuta sen jälkeen otsaan, nenään ja leukaan (T-alue). Muista sulkea silmät suihkutuksen ajaksi! Anna värin kuivua 2–3 minuuttia ja suihkuta sitten uudelleen, jotta saat hyvän pohjavärin. Jos haluat vielä voimakkaamman värin, voit suihkuttaa jopa kuusi kerrosta.

Vaihe 4: Suihkutuksen jälkeen

Tulos on nähtävissä jo noin 1–2 tuntia Tanrevel Onen käytön jälkeen, ja lopullinen vaikutus saavutetaan noin kuuden tunnin kuluttua. Älä huuhtele Tanrevel Onea pois suihkutuksen jälkeen, vaan jätä se iholle parhaan vaikutuksen saamiseksi. Haluatko levittää iholle kosteusvoidetta tai meikata? Odota vähintään kaksi tuntia, mutta mieluiten kauemmin. Mitä kauemmin odotat, sitä parempi tulos. Psst! Jos käytät Tanrevel Onea ensimmäistä kertaa, 1–2 minuutin suihkutus riittää. Jos haluat säilyttää rusketuksen, väriä kannattaa suihkuttaa joka toinen päivä noin 30–40 sekunnin ajan.

Vaihe vaiheelta: näin käytät Tanrevel Prota

Käyttäessäsi Tanrevel Prota on tärkeää, että suihkutat oikealta etäisyydeltä etkä toimi liian nopeasti. Pidä laite noin 15–20 cm:n etäisyydellä kasvoistasi ja liikuta sitä hitain ja vakain liikkein. Keskity yhteen alueeseen kerrallaan ja viimeistele se, ennen kuin alat suihkuttaa seuraavaa.

Vaihe 1: Ennen suihkutusta

Saat tasaisemman ja hienomman värin (sekä kestävämmän tuloksen!), jos suihkutat Tanrevel Prota iholle, jolta on poistettu kuiva ja hilseilevä iho. Kuori siksi iho huolellisesti 24 tuntia ennen Tanrevel Pron käyttöä. Lataa laitetta 1–2 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Jos haluat mahdollisimman tehokkaan suihkutuksen, lataa laite tarvittaessa.

Kuori iho edellisenä päivänä ja unohda kosteusvoide

Suihkuta Tanrevel Prota aina puhtaalle ja täysin kuivalle iholle, jolla ei myöskään ole kosteusvoidetta. Jos levität ensin ihovoidetta, vaarana on, että Tanrevel Pro tarttuukin voiteeseen, jolloin seurauksena on sekä huonompi että vähemmän aikaa kestävä tulos. Voit käyttää Tanrevel Prota koska haluat, sekä aamulla että illalla. Kun laite on täytettävä, irrota ensin kansi ja avaa säiliö. Aseta koostumusta sisältävän pullon yläosa säiliöön ja täytä säiliö painamalla pulloa kevyesti.

Vaihe 3: Suihkuta

Pidä laitetta noin 15–20 cm:n etäisyydellä ihosta ja suihkuta tasaisin, hitain liikkein noin 15–30 sekunnin ajan. Mitä enemmän kerroksia, sitä voimakkaampi väri. Käyttäessäsi Tanrevel Prota tarvitset vain 1–3 kerrosta. Psst! Muista sulkea silmät suihkutuksen ajaksi!

Vaihe 4: Suihkutuksen jälkeen

Tulos näkyy jo 15–30 sekunnin kuluttua Tanrevel Pron käytön jälkeen. Lopullisen tuloksen näet noin neljän tunnin kuluttua. Älä huuhtele Tanrevel Prota pois suihkutuksen jälkeen, vaan jätä se iholle vaikuttamaan parhaan tuloksen saamiseksi. Odota vähintään kaksi tuntia ennen kosteusvoiteen levittämistä tai meikkaamista. Mitä kauemmin odotat, sitä parempi vaikutus.

Osta Tanreveliä KICKSiltä!

Heräsikö uteliaisuutesi ja haluaisit kokeilla suihkurusketusta kotona? Tanrevelin avulla tekorusketuksen saaminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin! KICKSiltä saat sekä Tanrevel Onen että Tanrevel Pron.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331