Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

ALEHINNOISTA -30%. Tee mahtavia löytöjä osoitteesta kicks.fi sekä myymälöistä! Ilmainen toimitus noutopisteelle

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään hapon, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Uudet KICKS Beauty concentrates & treatments

Osta täältä

AHA on lyhennys termistä Alpha Hydroxy Acid ja yleisnimi useille eri hapoille. Kotikäyttöön tarkoitetut happoa sisältävät ihonhoitotuotteet sisältävät useimmiten glykoli- tai maitohappoja. Glykolihappoa saadaan joko luonnollisista lähteistä tai synteettisesti tuotettuna, ja se poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, tuo apua ihon kuivuuteen sekä häivyttää pieniä juonteita. Maitohappo taas on peräisin maitotuotteista ja sen vaikutus iholle on miedompi kuin hedelmähapolla, mutta se kuorii kuitenkin ihoa tehokkaasti. Maitohappo sopii hyvin myös rasvoittuvalle iholle, tuo apua epäpuhtauksiin sekä auringon aiheuttamiin pigmenttimuutoksiin ja auttaa ihoa sitomaan kosteutta.

BHA on lyhennys termistä Beta Hydroxy Acid, ja sitä kutsutaan usein myös salisyylihapoksi. Hapolla on kuoriva ja tulehduksia rauhoittava vaikutus, minkä vuoksi se sopii hyvin epäpuhtaalle iholle. Se puhdistaa rasvaa ja epäpuhtauksia iholta ja tuo lisäksi apua auringon aiheuttamiin pigmenttimuutoksiin.

PHA on lyhennys termistä Poly Hydroxy Acid ja miedoin niistä hapoista, joita useimmiten kotikäyttöisissä ihonhoitotuotteissa käytetään ja näin ollen sopiva herkemmälle iholle. PHA kuorii ihoa hellästi mutta kuitenkin tehokkaasti samalla ihoa heleyttäen. Se tasapainottaa ihon kosteustasapainoa ja toimii antioksidanttina, mikä tarkoittaa, että samalla kun se kaunistaa ihoa, se myös suojaa sitä ulkopuolisilta tekijöiltä. Koska PHA on miedompi kuin muut hapot, soveltuu se päivittäiseen käyttöön.

Happojen käyttö ihonhoidossa ei ole lainkaan uusi ilmiö. Aikoja sitten jopa Kleopatra hyödynsi ihonhoidossaan AHA-happoa pitääkseen ihonsa pehmeänä, kosteutettuna ja heleänä. On helppo ymmärtää, miksi AHA-, BHA- ja PHA- hapot ovat jälleen pinnalla ihonhoitomaailmassa.

Ennen kuin alat käyttää happoja sisältäviä ihonhoitotuotteita, on tärkeää tietää, mikä happo sopii ihosi tarpeisiin parhaiten, jotta voit hoitaa ihoasi oikein ja saada parhaan mahdollisen lopputuloksen. KICKSin asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään löytämään ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.

Lue lisää

Ihon hyvinvointi alkaa puhdistuksesta

Asiantuntijavinkki
Puhdistus on ihonhoitorutiinin kulmakivi ja takaa, että saat tuotteidesi parhaat hyödyt käyttöön.

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

Seerumi on ihonhoidon supertähti

Asiantuntijavinkki
Seerumi on kaikista ihonhoitotuotteista tehokkain. Seerumissa on enemmän vaikuttavia aineita kuin voiteissa ja pienemmät molekyylit imeytyvät syvemmälle ihoon, jossa niistä on eniten hyötyä. Älä silti jätä ihovoidetta väliin, sillä seerumi hoitaa syvältä kun taas voide suojaa pintaa!

Marianne Tromborg: "Tuotteeni ovat kuin rakkauskirje iholle"

Haastattelu
Marianne Tromborgin mukaan ihonhoito- ja meikkituotteiden tulee olla kevyitä ja nopeita käyttää. Tutustu tanskalaiseen meikkitaiteilijaan, jonka tuotteet valmistetaan ekologista ja luonnollisista ainesosista.

Suojaa ja korjaa voiteen avulla

Asiantuntijavinkki
Ihovoiteen tärkein tehtävä on kosteuttaa, korjata ja suojata ihoa. Tarvitset sekä päivä- että yövoiteen. Päivävoide on kuin ihoasi suojaava kalvo, joka säilyttää kosteuden päivän aikana. Valitse mieluusti tuote, jossa on suojakerroin! Yövoide on koostumukseltaan raskaampi. Se ravitsee ja auttaa ihoasi eheytymään nukkuessasi.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Valitse oikea kasvonaamio

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Hae

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331