Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Auringolta suojautumisen 10 käskyä

Asiantuntijavinkki
Viimeinkin auringonpaistetta! Pitkän pimeän talven jälkeen on paikallaan hieman kerrata, miten aurinkosuoja toimii. Seuraavien ohjeiden avulla voit nauttia auringosta hyvällä omallatunnolla.

1. KÄYTÄ TUOTETTA AINA ENEMMÄN KUIN ARVELET OLEVAN TARPEELLISTA. Aikuisen tulee levittää reilu kourallinen auringonsuojavoidetta saadakseen tuotepakkauksessa ilmoitetun suojaustason.

2. KÄYTÄ AURINKOSUOJAA MYÖS VARJOSSA. Ihon palamisen riski vähenee varjossa tai pilvisellä säällä, mutta ihon ikääntymistä edistävä UVA-säteily läpäisee pilvet ja ikkunalasin. Aurinkosuojaa tarvitaan sen vuoksi myös pilvisellä säällä ja pitkillä automatkoilla.

3. ÄLÄ LUOTA MEIKKIIN. Aurinkosuojakertoimen sisältäviä meikkivoiteita ei valvota yhtä tarkkaan kuin aurinkosuojatuotteita. Tarvitset aina kunnollisen aurinkovoiteen varmistaaksesi riittävän suojan haitallista säteilyä vastaan!

4. LISÄÄ SUOJAVOIDETTA SÄÄNNÖLLISESTI. Liikkuessasi ja hikoillessasi aurinkovoide kuluu pois iholtasi. Sen vuoksi sitä tulee lisätä uudelleen säännöllisin välein. Ruotsin lääkevirasto suosittelee aurinkovoiteen lisäämistä vähintään joka toinen tunti ja aina uinnin jälkeen.

5. ÄLÄ KÄYTÄ VANHENTUNUTTA AURINKOVOIDETTA. Aurinkovoiteilla on parasta ennen -päiväys, yleensä 6–12 kuukautta pakkauksen avaamisesta. Edelliskesän voiteet tulee siis vaihtaa uusiin.

6. SUOJAA MYÖS JO PÄIVETTYNYTTÄ IHOA. Tasainen päivetyskään ei valitettavasti suojaa ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta, joten tarvitset aurinkosuojaa aina.

7. SUOJAA IHOASI, VAIKKA SE EI PALAISIKAAN  HERKÄSTI. Vaikka ihosi ei koskaan palaisi, auringon säteily saattaa silti aiheuttaa ihovaurioita (kuten pigmenttiläiskiä ja ryppyjä). Ihotautilääkärit suosittelevat voiteita, joiden aurinkosuojakerroin on vähintään 30 ja mieluiten 50.

 8. LISÄÄ VOIDETTA HYVISSÄ AJOIN. Aurinkovoiteen vaikutus on tehokkaimmillaan vasta 20 minuutin kuluttua voiteen levittämisestä iholle.

9. ÄLÄ KIIREHDI RUSKETUSTA. Aurinkovoidepakkauksen luvut kertovat, kuinka kauan pidempään voit olla auringossa ennen kuin muutut punaiseksi, ei sitä, miten nopeasti iho ruskettuu. Kannattaa muistaa, että yli 80 prosenttia ihon vanhenemisesta johtuu auringosta. Aurinkosuojakerroin on kaikista tehokkain antiage-tuote.

10. ÄLÄ LUOTA ITSERUSKETTAVIIN TUOTTEISIIN. Itseruskettavat tuotteet ovat joustava ja varma tapa saada rusketus. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ne eivät millään lailla suojaa ihoa palamiselta ja vahingoittumiselta. Tarvitset edelleen aurinkovoidetta!

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331