Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

ALE! Löydä uusia kauneussuosikkeja!

Eroon ihon pigmenttimuutoksista

Toimi näin
Rusketuksen haihtuessa, esille nousevat ihon pigmenttimuutokset, pienemmät ja suuremmat. Jotkut niistä ovat jo entuudestaan tuttuja, toiset uusia tulokkaita – niistä yhtäkään emme tosin mielellämme toivottaisi tervetulleeksi.

Ennen haaveenamme oli sileä prinsessaiho. Nykyään tutkimukset osoittavat, että me naiset huolehdimme rypyistä yhä vähemmän ja vähemmän. Sen sijaan, toiveenamme on usein tasainen, hehkuva iho. Fakta kuitenkin on, että ihon pigmenttimuutoksilla on yhteys ikääntymiseen. Vuosien kuluessa niistä tulee yhä tavallisempia.

Pigmenttimuutokset johtuvat siitä, että iho tuottaa ylimäärin melaniinia ja näin ollen tummaa pigmenttiä muodostuu ihon uloimpiin kerroksiin. Aurinko on yksi aiheuttava tekijä, mutta myös hormoneilla on vaikutusta. Raskauden myötä iholle muodostuneet pigmenttimuutokset parhaassa tapauksessa vaalenevat jälkikäteen, mutta myös vaihdevuosien hormonimuutokset voivat aiheuttaa pysyviä pigmenttimuutoksia. Syvällä ihossa sijaitsevia pigmenttimuutoksia voi olla haasteellista käsitellä.

Sen sijaan pinnemmalla ihossa sijaitsevia pigmenttimuutoksia voidaan helpommin hoitaa seerumeilla ja voiteilla. Näiden tuotteiden kuvauksessa käytetään usein termejä kuten "anti-pigment", "lightening" tai "brightening". Yhteistä näille tuotteille on se, että ne sekä rauhoittavat pigmentin tuotantoa että kuorivat ihoa, tuloksena näkyvien pigmenttimuutosten vaaleneminen – hitaasti mutta varmasti.

Vaikka ostaisit tehokkaita tuotteita, ei tuloksia synny yhdessä yössä – muista olla kärsivällinen. Parhaat tulokset saat panostamalla yhden saman brändin tuotteisiin: näin voit varmistua, että tuotteet toimivat yhteiskäytössä parhaalla mahdollisella tavalla. Muista myös, että pigmenttimuutos on yhä olemassa, vaikkakin sen väri vaalenisikin. Sen vuoksi aurinkosuojaa tulee käyttää joka päivä, ympäri vuoden.

Lue lisää

Ihon hyvinvointi alkaa puhdistuksesta

Asiantuntijavinkki
Puhdistus on ihonhoitorutiinin kulmakivi ja takaa, että saat tuotteidesi parhaat hyödyt käyttöön.

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

Seerumi on ihonhoidon supertähti

Asiantuntijavinkki
Seerumi on kaikista ihonhoitotuotteista tehokkain. Seerumissa on enemmän vaikuttavia aineita kuin voiteissa ja pienemmät molekyylit imeytyvät syvemmälle ihoon, jossa niistä on eniten hyötyä. Älä silti jätä ihovoidetta väliin, sillä seerumi hoitaa syvältä kun taas voide suojaa pintaa!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Marianne Tromborg: "Tuotteeni ovat kuin rakkauskirje iholle"

Haastattelu
Marianne Tromborgin mukaan ihonhoito- ja meikkituotteiden tulee olla kevyitä ja nopeita käyttää. Tutustu tanskalaiseen meikkitaiteilijaan, jonka tuotteet valmistetaan ekologista ja luonnollisista ainesosista.

Suojaa ja korjaa voiteen avulla

Asiantuntijavinkki
Ihovoiteen tärkein tehtävä on kosteuttaa, korjata ja suojata ihoa. Tarvitset sekä päivä- että yövoiteen. Päivävoide on kuin ihoasi suojaava kalvo, joka säilyttää kosteuden päivän aikana. Valitse mieluusti tuote, jossa on suojakerroin! Yövoide on koostumukseltaan raskaampi. Se ravitsee ja auttaa ihoasi eheytymään nukkuessasi.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Valitse oikea kasvonaamio

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331