Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Ihoa ilmansaasteilta suojaava kosmetiikka

Asiantuntijavinkki
Kuumin ihonhoitotrendi juuri nyt on niin kutsuttu ”anti pollution”, eli kosmetiikka, joka suojaa ihoa ulkoa päin tulevilta saasteilta. Uusi tutkimus nimittäin osoittaa, että auringon ja geeniemme lisäksi myös ulkoapäin tulevat erilaiset saasteet vaikuttavat ihomme ikääntymiseen.

On selvää, että auringon säteily on haitallista, ja meistä on tullut ahkeria UVA- ja UVB-suojien käyttäjiä. Tiedämme myös, että geenitekijämme vaikuttavat siihen, ilmestyykö ihollemme helposti näkyviä ikääntymisen merkkejä. Uusi tutkimus kuitenkin osoittaa, että pelissä on mukana myös yksi lisätekijä: ilma, tai tarkemminkin, ilmansaasteet. Kaupunki-ilmamme sisältää muun muassa pieniä mikroskooppisia nokihiutaleita, pölyä ja erilaisia vapaita radikaaleja, jotka hajoavat soluissamme. Nämä ovat peräisin muun muassa autoista ja tehtaista, ja liiallinen altistuminen tällaisille ulkoisille haittatekijöille voi aiheuttaa ennenaikaista ihon vanhenemista. Lisäksi jatkuvat lämpötilan muutokset ja toimistoympäristö stressaavat ihoa.

Nyt lanseerataankin uudenlaisia, ihoa saasteilta suojaavia ihonhoitotuotteita. Nämä tuotteet sisältävät usein suuren määrän antioksidantteja, vitamiineja ja suojakertoimen, jotka kaikki yhdessä suojaavat ihon suojakerrosta, neutralisoivat haitallisia aineita ja lisäksi korjaavat ihoa, jos vahinkoa on jo tapahtunut.

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331