Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Ihonhoidon uusi musta aktiivihiili

Trendi
Puhutuin ja trendikkäin hoitotuotteiden raaka-aine juuri nyt on hiili. Mikään uutuus hiili ei kuitenkaan ole – sitä on käytetty ihonpuhdistukseen jo vuosituhansia. Otimme selvää miksi!

Taustaa
Jo 3 500 vuotta sitten egyptiläiset käyttivät hiiltä tummanpuhuviin rajauksiinsa sekä saadakseen ihostaan hyvinvoivan ja kauniin. Hiili nimittäin antaa tuotteelle syvänmustan värin ohella antibakteerisen, lääkitsevän ja puhdistavan ominaisuuden. Siksi hiiltä käytetään yhä myrkytysten ensiapuun. Nyt hiili on tehnyt vahvan paluun ihonhoidon maailmaan: siitä on tullut syväpuhdistavien tuotteiden avainainesosa.

Kuinka hiili toimii?
Kuulostaa ehkä hieman hassulta, että hiili auttaa puhdistamaan ihoa. Kyse ei toki ole samasta hiilestä, jolla grillataan herkkuja. Ihonhoidossa ja lääkinnässä käytetään aktiivihiiltä. Sitä valmistetaan kuumentamalla hiiltä vähähappisissa olosuhteissa, jolloin hiilestä tulee mahdollisimman puhdasta. Siksi aktiivihiilellä on erinomainen kyky imeä itseensä muita aineita. Se vetää magneetin lailla puoleensa likaa, rasvaa ja epäpuhtauksia. Syväpuhdistavan voimansa lisäksi aktiivihiilellä on tulehduksia hillitsevä ja antibakteerinen ominaisuus. Niinpä se sopii etenkin akneen ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Sopivatko hiilituotteet kaikille?
Hiili on suosittu raaka-aine puhdistustuotteissa, kasvonaamioissa, kuorinnoissa ja saippuoissa. Eli tuotteissa, jotka saavat ihon tuntumaan syväpuhtaalta ja näyttämään heleältä. Ja kukapa ei sellaista ihoa haluaisi! Erityisen hyviä hiilituotteet ovat rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Samoin tupakoijat ja päivittäin epäpuhtaalle kaupunki-ilmalle ihoaan altistavat hyötyvät aktiivihiiltä sisältävien tuotteiden tehosta. Mikäli ihosi on kuivempi, rajoita hiilituotteiden käyttö yhteen kertaan viikossa, jotta ihon pintaa suojaava luontainen öljykerros ei peseytyisi pois.

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti