Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit! 

Ihonhoito kesäkuntoon

Asiantuntijavinkki
Kesä ei tarkoita ainoastaan kevyempiä tuotteita ja ylimääräistä aurinkosuojaa. KICKSin kosmetologi Melina Häyrinen kertoo, mistä ainesosista on hyötyä kesäisissä ihonhoitotuotteissa.

Mihin ainesosiin kannattaa panostaa ihonhoidossa kesällä?
– Yksi hyvä ainesosa on C-vitamiini, joka on tehokas antioksidantti. Se haalistaa pigmenttimuutoksia, stimuloi kollageenituotantoa ja suojaa vapailta radikaaleilta, jotka vahingoittavat ihoa, kun se altistuu epäpuhtauksille ja UV-säteilylle. C-vitamiini ei ainoastaan suojaa auringon säteilyltä, vaan voi myös heikentää sen haitallista vaikutusta. Siksi se on ykkösvalinta kesäiseen ihonhoitoon. Kosteuttaminen on tärkeää ympäri vuoden. Kesällä olisi houkuttelevaa luistaa siitä, koska voiteet tuntuvat iholla raskailta ja tahmaisilta. Kannattaakin panostaa geelipohjaisiin kosteusvoiteisiin, jotka sisältävät hyaluronihappoa. Ne kosteuttavat kevyesti.

Voiko kesällä käyttää tuotteita, jotka sisältävät retinolia tai A-vitamiinin muita johdannaisia?
– A-vitamiinilla on monia myönteisiä vaikutuksia: se edistää ihosolujen uusiutumista ja tekee juonteista ja pigmenttimuutoksista huomaamattomampia. Valitettavasti A-vitamiinin kanssa pitää kuitenkin olla erityisen varovainen kesällä, koska se tekee ihosta herkemmän auringolle ja voi aiheuttaa auringonpolttamia, pigmenttiläikkiä ja ihon kesimistä.

Onko muita ainesosia, joita auringossa pitäisi välttää?
– On hyvä idea käyttää varoen tuotteita, joilla on kuoriva vaikutus. AHA-hapot (maitohappo ja glykolihappo) ovat yksi esimerkki. Happoja ei kuitenkaan tarvitse karsia ihonhoitorutiineista kokonaan. Riittää, jos niiden käyttöä välttää ainoastaan aamulla ja päivällä. Aurinkosuoja on luonnollisesti tärkeä, vaikka happoja käyttäisi vain illalla. BHA (salisyylihappo) on poikkeus. Sitä voi käyttää myös päiväsaikaan.

Entäpä tavallinen kuorinta, tekeekö se ihosta herkemmän auringolle?
– Kesällä kannattaa ottaa rauhallisemmin niin kutsutun mekaanisen kuorinnan kanssa. Vaikka kuorinta ei sisältäisi auringossa vältettäviä aineita, se voi ohentaa ihoa ja tehdä siitä siksi herkemmän auringolle. Kuorinta silloin tällöin on tietenkin hyvästä myös kesällä, mutta sitä ei kannata tehdä liian usein.

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Toimitustavat
Maksutavat