Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Ihonhoitotuote ikäsi mukaan

Asiantuntijavinkki
Ihon tarpeet muuttuvat vuosien saatossa. KICKS neuvoo, mitkä tuotteet sopivat eri ikäisille.

Teini-ikä – kontrolloi talintuotantoa!

Teini-iässä hormonit jylläävät, mikä näkyy myös ihossa. Monella teini-ikäisellä on ongelmia rasvaisen ihon ja toisinaan myös erilaisten näppyjen ja aknen kanssa. Rasvoittuvan ihon hoitaminen kuivattavilla tuotteilla on virheistä pahin! Kun kuivatat ihon pintaa, talirauhaset alkavat toimia entistä tehokkaammin. Valitse hellävaraisia mutta silti syväpuhdistavia tuotteita, jotka kosteuttavat ja tasapainottavat. Niiden avulla pääset vaikuttamaan ongelman ytimeen eli hillitsemään liiallista talineritystä. 

20+ – älä unohda suojaa!

Kun hormonituotanto on asettunut aloilleen, moni kokee, ettei iho juurikaan kaipaa hoitoa. Jotta ihosi pysyisi hyväkuntoisena, muista päivittäinen puhdistus ja kosteutus. Biletyksen ja ajoittaisen stressin jälkiä saat korjattua kuorivilla ja kosteuttavilla naamioilla. Tärkeintä on muistaa aurinkosuoja! Aurinko aiheuttaa 90 prosenttia ihon ikääntymisestä. Joten jos et nyt suojaa ihoasi auringon haitoilta, tulet myöhemmin saamaan sen seurauksena ryppyjä ja pigmenttiläiskiä. 

30+ ja 40+ – kuori enemmän!

Tässä iässä ilmestyvät ensimmäiset ikääntymisen merkit: hennot rypyt silmänseudulle ja kuivempi iho. Muutos on normaali, sillä ikääntymisen myötä kollageenisäikeet haurastuvat nopeammin ja solujen uudistuminen hidastuu. Palauta ihosi luontainen heleys kuorivien tuotteiden avulla. Valitse hoito- tuotteita, jotka sisältävät kosteutta sitovaa,  silottavaa hyaluronihappoa. 

50+ – tehokosteuta!

Vaihdevuosien myötä iho muuttuu ohuemmaksi ja kuivemmaksi. Siitä tulee myös aiempaa hauraampi. Rasvaiset, silottavat voiteet pitävät ihon pehmeänä ja estävät kireyden ja kuivuuden tuntua. Vuosien takaisista auringonotoista johtuvat pigmenttiläiskät erottuvat ohuessa ihossa selkeämmin. Onneksi niiden hoitoon löytyy tuotteita. Muista yhä suojata ihoasi UV-säteiltä, jotta vältyt uusilta aurinkovaurioilta ja pigmenttimuutoksilta!

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Valitse oikea kasvonaamio

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

3 askelta heleään ihoon

Toimi näin
Ensimmäinen askel kohti heleämpää ihoa on terveellinen ravinto ja riittävä yöuni. Lisäksi tarvitset oikeat ihonhoitotuotteet ja meikit. KICKS opastaa sinua tiellä kohti hehkeämpää hipiää!
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
  • Tuotenäytteitä
    Tuotenäytteitä
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331