Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Members only! Urban Decay All Nighter Setting Spray -30%. Max 3 kpl per asiakas.

Kesän suuri aurinkovoideopas 2020

Asiantuntijavinkki
KICKSin suuri aurinkosuojaopas auttaa sinua nauttimaan paisteisista päivistä turvallisesti. Selvitimme suojakertoimien salat ja autamme sinua löytämään oikeat tuotteet auringon alle!

KUINKA KORKEAN KERTOIMEN (SPF) TARVITSEN?
Riittävä suojakerroin riippuu siitä, kuinka herkkä ihosi on auringolle, sekä auringossa vietettävän ajan pituudesta. SPF 10 antaa aivan eri suojan kuin SPF 50. Useimmat tarvitsevat vähintään suojakertoimen 30. Suojaa ihosi myös vaatteilla ja hellehatulla, kun säteily on voimakkainta. Tärkeintä on olla tarkkana eikä venyttää auringossa oloaikaa suojatuotteen turvin.

KUINKA USEIN TUOTETTA ON LEVITETTÄVÄ?
Tyypillinen aurinkotuotteen käyttöön liittyvä virhe on, että sitä käytetään kerralla liian vähän ja lisätään liian harvoin. Tällöin iho ei saa niin tehokasta suojaa, kuin mitä tuotepakkaus lupaa. Levitä suojatuote iholle noin puoli tuntia ennen aurinkoon menoa, jotta se ehtii imeytyä. Hikoilu ja uinti poistavat tuotetta iholta, joten lisää suojatuotetta säännöllisin väliajoin – suositusten mukaan kahden tunnin välein – sekä aina uinnin jälkeen.

KUINKA PALJON ON RIITTÄVÄSTI?
Eri koostumuksista johtuen tarkkaa määrää on mahdoton sanoa. Mutta hyvä nyrkkisääntö on käyttää tuotetta niin paljon, että se peittää ihon kunnolla. Esimerkiksi vartalolle vähintään shottilasillisen verran voidetta.

MIKÄ KOOSTUMUS ON PARAS –
VAAHTO, VOIDE VAI SUIHKE?
Vartalolle paras suojatuote on puhtaasti maku- ja tottumiskysymys. Kasvoille tuote kannattaa valita ihotyypin mukaan. Kun tuotetta on helppo käyttää ja se tuntuu mukavalta iholla, tulee sitä myös käytettyä säännöllisesti. Ja sehän on tietenkin tärkeintä.

VOINKO KÄYTTÄÄ VIIME KESÄN AURINKOVOIDETTA?
Aurinkosuojatuotteilla, kuten kaikella kosmetiikalla, on parasta ennen -päiväyksensä. Yleensä käyttöikä on 6–12 kuukautta tuotteen avaamisesta. Kuumuus ja valo nopeuttavat vanhenemista, joten säilytä aurinkotuotteet viileässä ja pimeässä. Ostamalla kesän alussa uudet aurinkotuotteet, voit luottaa siihen, että ne antavat ihollesi pakkauksen lupaaman suojan.

OVATKO AURINKOSUOJATUOTTEIDEN NANOPARTIKKELIT HAITALLISIA?
Aurinkosuojatuotteiden sisältämiä nanopartikkeleita on tutkittu runsaasti, eikä niiden haitallisuudesta ole näyttöä. UV-filttereinä käytetyt nanopartikkelit ovat niin suurikokoisia, etteivät ne imeydy ihon läpi.

PÄIVÄ- JA MEIKKIVOITEESSANI ON SPF. RIITTÄÄKÖ SE AURINKOSUOJAKSI?

Päivä- ja meikkivoiteiden suojauskykyä ei kontrolloida yhtä tarkasti kuin aurinkosuojatuotteiden. Lisäksi kyseisten tuotteiden käyttömäärät ovat pienempiä. Siksi ne eivät anna yhtä tehokasta suojaa kuin aurinkovoide. Joten kun altistat kasvosi auringolle, käytä aina aurinkovoidetta.

TARVITSEEKO RUSKETTUNUT IHO SUOJAA?
Yksi yleisimmistä myyteistä on, ettei ruskettunutta ja tummaa ihoa tarvitse suojata. Vaikka tumma iho sietää säteitä paremmin kuin vaalea, voi se yhtä lailla palaa ja saada aurinkovaurioita. Paitsi että UV-filtteri suojaa ihoa palamiselta, se myös vähentää ennenaikaisen ikääntymisen, pigmenttimuutosten ja ihosyövän riskiä.

IHONI PÄÄSI SITTENKIN PALAMAAN. MITEN HOIDAN SITÄ?
Viilentävä, rauhoittava ja kosteuttava after sun -tuote lievittää tuoreeltaan ihon tukalaa oloa. Säännöllinen after sunin käyttö myös vähentää ihon hilseilyä ja ärtymisriskiä.

Lue lisää

Ihon hyvinvointi alkaa puhdistuksesta

Asiantuntijavinkki
Puhdistus on ihonhoitorutiinin kulmakivi ja takaa, että saat tuotteidesi parhaat hyödyt käyttöön.

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

Seerumi on ihonhoidon supertähti

Asiantuntijavinkki
Seerumi on kaikista ihonhoitotuotteista tehokkain. Seerumissa on enemmän vaikuttavia aineita kuin voiteissa ja pienemmät molekyylit imeytyvät syvemmälle ihoon, jossa niistä on eniten hyötyä. Älä silti jätä ihovoidetta väliin, sillä seerumi hoitaa syvältä kun taas voide suojaa pintaa!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään hapon, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Marianne Tromborg: "Tuotteeni ovat kuin rakkauskirje iholle"

Haastattelu
Marianne Tromborgin mukaan ihonhoito- ja meikkituotteiden tulee olla kevyitä ja nopeita käyttää. Tutustu tanskalaiseen meikkitaiteilijaan, jonka tuotteet valmistetaan ekologista ja luonnollisista ainesosista.

Suojaa ja korjaa voiteen avulla

Asiantuntijavinkki
Ihovoiteen tärkein tehtävä on kosteuttaa, korjata ja suojata ihoa. Tarvitset sekä päivä- että yövoiteen. Päivävoide on kuin ihoasi suojaava kalvo, joka säilyttää kosteuden päivän aikana. Valitse mieluusti tuote, jossa on suojakerroin! Yövoide on koostumukseltaan raskaampi. Se ravitsee ja auttaa ihoasi eheytymään nukkuessasi.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Valitse oikea kasvonaamio

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331