Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

FINAL SALE! -30% alehinnoista!

Kesän suuri aurinkovoideopas 2022

Asiantuntijavinkki
KICKSin suuri aurinkosuojaopas auttaa sinua nauttimaan paisteisista päivistä turvallisesti. Selvitimme suojakertoimien salat ja autamme sinua löytämään oikeat tuotteet auringon alle!

Löydä sinulle sopivat aurinkovoiteet

Osta täältä

KUINKA KORKEAN KERTOIMEN (SPF) TARVITSEN?
Riittävä suojakerroin riippuu siitä, kuinka herkkä ihosi on auringolle, sekä auringossa vietettävän ajan pituudesta. SPF 10 antaa aivan eri suojan kuin SPF 50. Useimmat tarvitsevat vähintään suojakertoimen 30. Suojaa ihosi myös vaatteilla ja hellehatulla, kun säteily on voimakkainta. Tärkeintä on olla tarkkana eikä venyttää auringossa oloaikaa suojatuotteen turvin.

KUINKA USEIN TUOTETTA ON LEVITETTÄVÄ?
Tyypillinen aurinkotuotteen käyttöön liittyvä virhe on, että sitä käytetään kerralla liian vähän ja lisätään liian harvoin. Tällöin iho ei saa niin tehokasta suojaa, kuin mitä tuotepakkaus lupaa. Levitä suojatuote iholle noin puoli tuntia ennen aurinkoon menoa, jotta se ehtii imeytyä. Hikoilu ja uinti poistavat tuotetta iholta, joten lisää suojatuotetta säännöllisin väliajoin – suositusten mukaan kahden tunnin välein – sekä aina uinnin jälkeen.

KUINKA PALJON ON RIITTÄVÄSTI?
Eri koostumuksista johtuen tarkkaa määrää on mahdoton sanoa. Mutta hyvä nyrkkisääntö on käyttää tuotetta niin paljon, että se peittää ihon kunnolla. Esimerkiksi vartalolle vähintään shottilasillisen verran voidetta.

MIKÄ KOOSTUMUS ON PARAS –
VAAHTO, VOIDE VAI SUIHKE?
Vartalolle paras suojatuote on puhtaasti maku- ja tottumiskysymys. Kasvoille tuote kannattaa valita ihotyypin mukaan. Kun tuotetta on helppo käyttää ja se tuntuu mukavalta iholla, tulee sitä myös käytettyä säännöllisesti. Ja sehän on tietenkin tärkeintä.

VOINKO KÄYTTÄÄ VIIME KESÄN AURINKOVOIDETTA?
Aurinkosuojatuotteilla, kuten kaikella kosmetiikalla, on parasta ennen -päiväyksensä. Yleensä käyttöikä on 6–12 kuukautta tuotteen avaamisesta. Kuumuus ja valo nopeuttavat vanhenemista, joten säilytä aurinkotuotteet viileässä ja pimeässä. Ostamalla kesän alussa uudet aurinkotuotteet, voit luottaa siihen, että ne antavat ihollesi pakkauksen lupaaman suojan.

OVATKO AURINKOSUOJATUOTTEIDEN NANOPARTIKKELIT HAITALLISIA?
Aurinkosuojatuotteiden sisältämiä nanopartikkeleita on tutkittu runsaasti, eikä niiden haitallisuudesta ole näyttöä. UV-filttereinä käytetyt nanopartikkelit ovat niin suurikokoisia, etteivät ne imeydy ihon läpi.

PÄIVÄ- JA MEIKKIVOITEESSANI ON SPF. RIITTÄÄKÖ SE AURINKOSUOJAKSI?

Päivä- ja meikkivoiteiden suojauskykyä ei kontrolloida yhtä tarkasti kuin aurinkosuojatuotteiden. Lisäksi kyseisten tuotteiden käyttömäärät ovat pienempiä. Siksi ne eivät anna yhtä tehokasta suojaa kuin aurinkovoide. Joten kun altistat kasvosi auringolle, käytä aina aurinkovoidetta.

TARVITSEEKO RUSKETTUNUT IHO SUOJAA?
Yksi yleisimmistä myyteistä on, ettei ruskettunutta ja tummaa ihoa tarvitse suojata. Vaikka tumma iho sietää säteitä paremmin kuin vaalea, voi se yhtä lailla palaa ja saada aurinkovaurioita. Paitsi että UV-filtteri suojaa ihoa palamiselta, se myös vähentää ennenaikaisen ikääntymisen, pigmenttimuutosten ja ihosyövän riskiä.

IHONI PÄÄSI SITTENKIN PALAMAAN. MITEN HOIDAN SITÄ?
Viilentävä, rauhoittava ja kosteuttava after sun -tuote lievittää tuoreeltaan ihon tukalaa oloa. Säännöllinen after sunin käyttö myös vähentää ihon hilseilyä ja ärtymisriskiä.

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331