Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

ALE! Löydä uusia kauneussuosikkeja!

Kesän suuri aurinkosuojaopas

Asiantuntijavinkki
Miten tärkeä uv-suojatuote oikeasti on? Ja miten sitä käytetään? KICKSin suuri aurinkosuojaopas neuvoo, miten nautit auringosta – ihoasi vahingoittamatta.

Kuinka korkean uv-suojan tarvitsen?
Se, miten korkean suojakertoimen tarvitset, riippuu ihosi aurinkoherkkyydestä sekä siitä, miten kauan altistut uv-säteilylle.
– Suojakertoimien 10 ja 50 välillä on iso ero. Me ihotautilääkärit suosittelemme vähintään suojakerrointa 30, mieluiten 50. Lisäksi suosittelemme, että vältät aurinkoa keskipäivän tunteina, jolloin uv-säteily on voimakkainta. Suojaa ihosi ensisijaisesti vaatteilla ja hellehatulla. Uv-suojatuotteiden tehtävä on täydentää suojausta, ei pidentää auringossa oloa, neuvoo ihotautilääkäri Maria Brolin.

Kelpaako viimekesäinen uv-suojatuote?
Aurinkovoiteilla, kuten muullakin kosmetiikalla, on suositeltu käyttöikä: useimmiten tuotteet ovat käyttökelpoisia 6–12 kuukautta avaamisesta. Mikäli tuotetta on säilytetty lämpimässä, kuten kylpyhuoneessa, se vanhenee nopeammin. Säilytä aurinkotuotteet aina pimeässä ja viileässä, ja osta uusi, mikäli parasta ennen -ajankohta on ohi.

Voivatko suojatuotteiden nanopartikkelit aiheuttaa syöpää?
Ihotautilääkäri Maria Brolinin mukaan aihetta huoleen ei ole.
– Ei ole näyttöä siitä, että uv-filtterit aiheuttaisivat haittaa imeytymällä ihon läpi. Aurinkotuotteiden sisältämät nanopartikkelit ovat molekyylikooltaan melko suuria ja muodostavat ihon pinnalle suojaavan kerroksen. Ne ovat yksinkertaisia liian suuria päästäkseen ihon läpi elimistöön.

Päivävoiteessani/meikkivoiteessani on sk 15. riittääkö se uv-suojaksi?
Päivä- ja meikkivoiteita ei ole kehitetty ensisijaisesti suojaamaan ihoa auringon haitoilta. Niiden uv-suojauskykyä ei tutkita yhtä tarkasti kuin aurinkotuotteiden, eivätkä ne anna yhtä varmaa suojaa kuin uv-suojatuotteet. Päivä- ja meikkivoidetta yleensä myös käytetään vähemmän kuin aurinkotuotetta. Mikäli oleilet auringossa, tarvitset oikean aurinkotuotteen, jotta saat kunnon suojan!

Vaahto, voide vai suihke – minkä valitsen?
Valitse minkä haluat! Kun uv-suojatuote on helppo levittää ja tuntuu iholla mukavalta, sitä todennäköisesti myös käytetään ahkerasti – ja sehän on tärkeintä.

Lue lisää

Ihon hyvinvointi alkaa puhdistuksesta

Asiantuntijavinkki
Puhdistus on ihonhoitorutiinin kulmakivi ja takaa, että saat tuotteidesi parhaat hyödyt käyttöön.

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

Seerumi on ihonhoidon supertähti

Asiantuntijavinkki
Seerumi on kaikista ihonhoitotuotteista tehokkain. Seerumissa on enemmän vaikuttavia aineita kuin voiteissa ja pienemmät molekyylit imeytyvät syvemmälle ihoon, jossa niistä on eniten hyötyä. Älä silti jätä ihovoidetta väliin, sillä seerumi hoitaa syvältä kun taas voide suojaa pintaa!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Marianne Tromborg: "Tuotteeni ovat kuin rakkauskirje iholle"

Haastattelu
Marianne Tromborgin mukaan ihonhoito- ja meikkituotteiden tulee olla kevyitä ja nopeita käyttää. Tutustu tanskalaiseen meikkitaiteilijaan, jonka tuotteet valmistetaan ekologista ja luonnollisista ainesosista.

Suojaa ja korjaa voiteen avulla

Asiantuntijavinkki
Ihovoiteen tärkein tehtävä on kosteuttaa, korjata ja suojata ihoa. Tarvitset sekä päivä- että yövoiteen. Päivävoide on kuin ihoasi suojaava kalvo, joka säilyttää kosteuden päivän aikana. Valitse mieluusti tuote, jossa on suojakerroin! Yövoide on koostumukseltaan raskaampi. Se ravitsee ja auttaa ihoasi eheytymään nukkuessasi.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Valitse oikea kasvonaamio

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331