Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Mitä on aktiivinen ihonhoito? KICKS ottaa selvää

Asiantuntijavinkki
Aktiivinen ihonhoito voi auttaa sinua saamaan hehkuvan, sileän ja nuorekkaan ihon. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja mitkä ainesosat itse asiassa vaikuttavat ihoon? Me vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Aktiivinen ihonhoito on käsite, joka on saanut viime vuosina yhä enemmän huomiota. Jos tarkastelet kylpyhuoneen hyllyllä olevia ihonhoitotuotteita, voit nähdä niissä sanoja, kuten retinoli, AHA-happo, C-vitamiini ja niasiiniamidi. Monille nämä käsitteet voivat tuntua vierailta ja hämmentäviltä. Mitä aktiivinen ihonhoito oikein tarkoittaa ja mitkä ainesosat luokitellaan aktiivisiksi? Lisäksi on olemassa tiettyjä aktiivisia ainesosia, jotka toimivat parhaiten silloin, kun niitä ei käytetä yhdessä. KICKS selvittää käsitteet ja esittelee muutamia aktiivisia ainesosia, jotka saavat aikaan upean hehkun, tasaisen ihonsävyn ja nuorekkaamman ihon!

Mitä aktiivinen ihonhoito tarkoittaa?

Aktiivinen ihonhoito on yhteisnimitys ryhmälle ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät aktiivisia ainesosia. Aktiivisia ainesosia voidaan kuvata ihonhoitotuotteissa oleviksi aineiksi, jotka saavat iholla aikaan huomattavia muutoksia. Saatat esimerkiksi huomata juonteiden vähenevän käyttäessäsi tiettyä tuotetta, tai että pigmenttiläiskäsi alkavat hitaasti mutta varmasti vaalentua. Jos tuote sisältää vaikuttavaa ainetta, sen määrä saatetaan ilmoittaa pakkauksessa prosentteina.

Ihonhoidon aktiiviset ainesosat, jotka saavat aikaan muutoksia

Etsitkö tuotetta, joka antaa ihollesi kauniin hehkun? Tai tuotetta, joka tehostaa kollageenin tuotantoa ja vähentää juonteita? Antioksidantit, vitamiinit ja hapot ovat esimerkkejä ihonhoidon aktiivisista ainesosista, joilla voivat saada ihollasi aikaan suuria muutoksia. Seuraavassa esittelemme aktiivisia ainesosia, joita haluat takuulla kokeilla.

C-vitamiini

C-vitamiini on arvostettu ainesosa sekä kosmetologien että ihonhoitofanien keskuudessa. Tämä superainesosa tasoittaa ihonsävyä ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. C-vitamiini soveltuukin hyvin sellaisille, jotka haluavat vähentää pigmenttiläiskiä. Lisäksi C-vitamiini tehostaa kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta se säännöllisesti käytettynä vähentää hienoja juonteita.

Hapot

Hapot ovat ryhmä ainesosia, joilla on ansaittu asema aktiivisina ainesosina. Erilaiset hapot vaikuttavat ihoon eri tavoin. Yleisimpiä happoja ovat AHA-happo, BHA-happo ja PHA-happo. AHA-hapolla on kuoriva vaikutus ihoon, mikä auttaa tasoittamaan ihonsävyä ja antaa upean hehkun. On olemassa useita erilaisia aktiivisia AHA-happoja. Yleisimpiä ovat glykolihappo ja maitohappo. BHA-hapoilla on tulehdusta rauhoittava vaikutus, minkä vuoksi se sopii hyvin akneen taipuvaiselle iholle. BHA-hapoista erityisen suosittu on salisyylihappo. PHA-happo sopii herkälle iholle, ja suuremman molekyylikokonsa ansiosta se kuorii ihoa hellävaraisesti.

Retinoli

Retinoli on aktiivisen ihonhoidon tähtituote. Retinoli tunnetaan ennen kaikkea ihoa nuorentavana tuotteena, koska se stimuloi kollageenin tuotantoa tasoittaen hienoja juonteita. Myös akneen taipuvainen iho hyötyy retinolista, koska se tasapainottaa ihon talintuotantoa. Jos ihosi on erittäin herkkä tai kärsit ruusufinnistä, vältä retinolia. Sekä silloin, kun olet raskaana tai imetät.

Niasiiniamidi

Niasiiniamidi on toinen ihonhoidon suosikkituote, joka on viime aikoina saanut ansaittua huomiota. Niasiiniamidi on aktiivinen B-vitamiinin muoto, jolla on osoitettu olevan useita ihoa parantavia ominaisuuksia. Niasiiniamidi vahvistaa ihon suojauskykyä, edistää kosteustasapainoa, häivyttää näkyviä ihohuokosia ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Mitä aktiivisen ihonhoidon aineosia voidaan käyttää yhdessä?

Aktiivisen ihonhoidon ainesosien yhdistämisessä kannattaa olla varovainen – kaikki eivät sovi toistensa kanssa yhteen. Nyt katsomme hieman tarkemmin, mitä ainesosia voi käyttää yhdessä ja minkä ainesosien käyttöä yhdessä kannattaa välttää.

Retinoli + C -vitamiini = oikein

Retinoli ja C-vitamiini ovat kaksi ainesosaa, jotka sopivat erittäin hyvin yhteen. Retinolia käyttäessä kannattaa kuitenkin pitää mielessä aurinkosuoja. Käytä siksi korkeaa SPF-suojakerrointa, joka suojaa ihoa haitallisilta säteiltä päivän aikana.

Retinoli + happo tehostavat toisiaan

Yleinen harhakäsitys on, että happoa ja retinolia ei tulisi käyttää yhdessä. Itse asiassa happo voi tehostaa retinolituotteesi vaikutusta. Jos ihosi on herkkä, sinun kannattaa olla varovainen sekä happoja että retinolia käyttäessäsi – on kuitenkin mahdollista löytää myös sinulle sopivia vaihtoehtoja!

C-vitamiini + AHA-happo = väärin

Kaksi aktiivista ainesosaa, joiden käyttöä yhdessä tulisi välttää, ovat C-vitamiini ja AHA-happo. C-vitamiini on herkkä ainesosa, jonka stabiiliuteen vaikuttavat monet eri tekijät. AHA-happo on yksi tekijöistä, joka voi vaikuttaa PH-arvon vakauteen, mikä tarkoittaa, että se ei imeydy ihoon yhtä tehokkaasti. Molemmat ainesosat myös tehostavat solujen uusiutumista, mikä voi aiheuttaa ihoärsytystä, erityisesti jos ihosi on herkkä C-vitamiinille.

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331