Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Christmas Calendar! Jopa 30–50% alennusta joka päivä jouluun asti. Katso kaikki luukut täältä!

Mitä on oksibentsoni ja miten se toimii aurinkovoiteissa?

Asiantuntijavinkki
Oksibentsoni on kemiallinen UV-suodatin ja suosittu ainesosa lukuisissa aurinkovoiteissa. Mutta miten se todella suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä? KICKS kertoo, mitä oksibentsoni on ja miten se toimii aurinkovoiteessasi.

Nykyään on saatavilla useita erilaisia aurinkosuojatuotteita. Ne kaikki sisältävät UV-suodattimia ja tehoaineita, jotka suojaavat ihoa haitallisilta säteiltä eri tavoin. Ei ole helppo selvittää, mitkä aineet tekevät mitäkin – ja vielä vähemmän, millä tavalla ne todella suojaavat haitallisilta säteiltä. Oksibentsoni on yksi tällainen aktiivinen aine, joka suojaa voimakkailta UV-säteiltä – mutta monet eivät tiedä, millä tavoin se tapahtuu. KICKS selvittää kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä aurinkosuojasta.

Mitä oksibentsoni on?

Oksibentsoni, joka tunnetaan myös nimellä bentsofenoni-3, on monien aurinkosuojatuotteiden aktiivinen ainesosa, joka suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä. Oksibentsoni tulee alun perin bentsofenoni-aineesta. Bentsofenoni on voidaan hajottaa erilaisiksi kemiallisiksi yhdisteiksi.

Miten oksibentsoni toimii?

Kemialliset UV-suodattimet tunkeutuvat ihon läpi, toisin kuin fyysiset aurinkosuojat, jotka kerrostuvat suojakerrokseksi ihon päälle ja heijastavat auringonsäteet pois. Koska oksibentsoni kuuluu kemiallisiin UV-suodattimiin, se suojaa absorboimalla haitallisia UV-säteitä ja muuttamalla ne lämmöksi. Lämpö poistuu sitten iholta ja säteet eivät siten pääse polttamaan ihoa. Oksibentsonia yhdistetään usein muiden auringolta suojaavien aineiden kanssa, koska se ei yksinään käytettynä ole tarjoa riittävää suojaa.

Oksibentsoni aurinkovoiteissa

Oksibentsoni on erityisen yleinen aurinkovoiteissa, koska se tarjoaa tehokkaan suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Ainesosaluettelossa sitä kutsutaan yleisesti nimellä bentsofenoni-3, mutta niminä voi olla myös Milestab 9, Eusolex 4360, Escalol 567 tai KAHSCREEN BZ-3. Se toimii aurinkovoiteissa samalla tavalla nimestä riippumatta. Koska oksibentsoni saa iholla aikaan kemiallisen reaktion ja suojaa ihoa eri tavalla kuin fyysiset aurinkosuojat, sitä on vain kemiallisissa UV-suojissa. Oksibentsonia sisältävä aurinkovoide ei anna välitöntä suojaa, joten sinun on odotettava noin 20 minuuttia ennen auringossa oleskelemista, jos haluat välttää polttamasta itseäsi. Parhaan suojan saamiseksi aurinkovoidetta pitää levittää uudelleen säännöllisin väliajoin.

Oksibentsoni kauneudenhoitotuotteissa

Oksibentsonia on myös monista muissa kauneustuotteissa, kuten sampoossa, huulirasvassa ja ripsivärissä. Se muun muassa suojaa tuotteita auringonvalolta ja sitä kuvataan yleensä stabiloijaksi. Jos tuote altistuu auringonvalolle eikä sisällä oksibentsonin kaltaista stabiloijaa, se saattaa vaihtaa väriä ja muuttua tehottomammaksi.

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331