Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Näin käytät ja levität Xlash-ripsiseerumia

Toimi näin
Ripset niin pitkät ja tuuheat, että ne lähes koskettavat kulmaluuta – kuulostaako tämä kaukaiselta haaveelta? KICKS kertoo kaiken Xlash-ripsiseerumista – miten se auttaa tekemään ripsistäsi pidemmät ja miten käytät seerumia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Monille meistä silmät ovat tärkeä osa meikkausta ja ihonhoitoa, ja harvat asiat piristävät yhtä paljon kuin tuuheat ripset. Valitettavasti vain harvoille meistä on suotu luonnostaan pitkät ja tuuheat ripset. Siksi katseemme kohdistuvat ripsiseerumiin,joka tekee ripsistä luonnollisella tavalla pidemmät ja tuuheammat. KICKS kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Ruotsin myydyimmästä ripsiseerumista Xlash – miten se toimii ja miten sitä käytetään parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Miten Xlash-ripsiseerumi toimii?

Ennen kuin kerromme, miten Xlash-seerumia käytetään pitkien ja upeiden ripsien saavuttamiseen, voi olla hyvä tietää, miten ripsiseerumi toimii. Se edellyttää myös selitystä ripsien elinkaaresta. Jokaisella ripsellä on nimittäin yksilöllinen elinkaari, eli jokainen ripsi kasvaa eri tahtiin. Elinkaari alkaa aktiivisesta vaiheesta, jonka aikana ripset kasvavat nopeasti. Kun ne ovat saavuttaneet maksimipituutensa, karvatupet kutistuvat ja siirtyvät palautumisvaiheeseen. Xlash-seerumin ainesosat pidentävät kasvuvaihetta ja stimuloivat karvatuppia, jolloin ne tuottavat uusia karvasoluja ja lisäävät kasvua. Sisältää muun muassa biotiinia, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja peptidejä. Yhdessä ne vahvistavat ripsiäsi ja tekevät niistä pitkät ja hyvinvoivat!

Miten Xlash-seerumia käytetään parhaan tuloksen saamiseksi?

Jotta ripsistäsi tulisi mahdollisimman pitkät, on tärkeää käyttää ja levittää seerumi oikein. Tässä käyttöohjeet vaihe vaiheelta.

 1. Puhdista kasvot ja varmista, että meikin ja ihonhoitotuotteiden jäämät on poistettu iholta huolellisesti ennen seerumin käyttöä.
 2. Levitä ohut kerros Xlash-ripsiseerumia yläripsien tyveen. Pyri levittämään tuotetta mahdollisimman lähelle ripsiä.
 3. Toista toimenpide kerran päivässä (mieluiten illalla ennen nukkumaanmenoa) 28 päivän ajan.

Kuinka usein Xlash-ripsiseerumia tulisi käyttää?

Xlash-ripsiseerumi tekee ripsistäsi paksummat noin kuukauden käytön jälkeen – 28 päivän, jos tarkkoja ollaan. Paras lopputulos saavutetaan, kun ripsiseerumia levitetään ripsien tyveen kerran päivässä 1–2 kuukauden ajan. Käytä Xlash-ripsiseerumia mieluiten iltaisin. Kun ripsistäsi on tullut tuuheammat ja pidemmät, seerumia ei tarvitse käyttää yhtä usein, vaan sitä levitetään 2–3 kertaa viikossa tuloksen ylläpitämiseksi.

Apua! Silmäripsiä irtoaa – onko se Xlash-ripsiseerumin sivuvaikutus?

Xlash-seerumin omien turvallisuustestien mukaan ripsien irtoamisesta ei ole raportoitu sivuvaikutuksissa. Ripsien irtoaminen on luonnollinen osa ripsien elinkaarta. Kun ripsi irtoaa, ripsen elinkaari alkaa alusta ja uusi ripsi alkaa kasvaa. Koska jokaisella ripsellä on yksilöllinen elinkaari, on epätodennäköistä, että menettäisit kaikki ripset samanaikaisesti. Jos kuitenkin koet, että ripsiäsi irtoaa enemmän kuin tavallisesti ja olet huolissasi, kannattaa kysyä neuvoa lääkäriltä, jotta muut syyt, kuten stressi, voitaisiin sulkea pois.

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Toimitustavat
Maksutavat