Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Urban Decay All Nighter Setting Spray -30% ja Pixi Glow & Retinol Tonic -50%!

Natural Choice: valitse vastuullisesti

Ekologinen
Vastuullisuus on KICKSille sydämen asia, mistä yhtenä osoituksena on Natural Choice -valikoima. Sen avulla haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään vastuullisia kauneusvalintoja. KICKSin vastuullisuusjohtaja Josefin Hård kertoo, mistä on kyse.

Mikä on Natural Choice?
– Natural Choice on tuotevalikoima, josta asiakkaamme löytävät vastuullisesti tuotettuja ihonhoito- ja hiustuotteita sekä meikkejä. Ostamisen helpottamiseksi olemme jakaneet valikoiman viiteen ryhmään: luonnonkosmetiikka, luonnonmukainen, vegaaninen, ympäristömerkitty ja Fairtrade.

Miksi juuri nämä viisi ryhmää?
– Vegaanisten ja luonnonmukaisten tuotteiden sekä luonnonkosmetiikan kysyntä kasvaa jatkuvasti. Lisäksi olemme halunneet nostaa esiin tuotteita, jotka ovat Fairtrade- tai ympäristömerkittyjä.

Kaikissa Natural Choice -valikoiman tuotteissa ei ole sertifikaattia. Miksi?
– Sertifioitujen tuotteiden lisäksi Natural Choice -valikoimaan kuuluu laadukkaita vastuullisesti valmistettuja tuotteita, joilla ei ole sertifikaattia. Syynä sertifikaatin puuttumiseen voi olla se, ettei pienen tuotemerkin valmistajalla ole resursseja sertifikaatin hankintaan. Tai että valmistajan laatukriteerit tuotteelle ovat korkeammat kuin mitä esimerkiksi eurooppalainen Cosmos-sertifikaatti edellyttää, eikä sertifikaattia ole katsottu tarpeelliseksi.

Mitä kosmetiikan luonnonmukaisuus tarkoittaa?
– Luonnonmukaisen tuotteen sisältämät kasviperäiset raaka-aineet on tuotettu ilman keinotekoisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Luonnonmukaisesti tuotetulle kosmetiikalle ei ole kansainvälistä standardia, vaan sertifikaatit ja niihin liittyvät kriteerit vaihtelevat maittain.

Mitä tarkoittaa Fairtrade?
– Fairtrade-toiminnan tavoitteena on taata raaka- aineen tuottajille kunnon korvaus tekemästään työstä. Osa Fairtrade-merkityn tuotteen hinnasta ohjataan Fairtrade-organisaatiolle. Se auttaa viljelijöitä esimerkiksi tehtaan perustamisessa ja huolehtii palkkauksen sekä työolojen asianmukaisuudesta.

Myydäänkö KICKSillä eläinkokein testattuja meikkejä?
– Ei. KICKS vastustaa eläinkokeita, ja jo lakikin kieltää myymästä eläinkokeiden avulla testattuja tuotteita EU-maissa. Vuonna 2004 astui voimaan valmiiden tuotteiden testauskielto, vuodesta 2013 alkaen on myös raaka-aineiden testaaminen eläinkokein ollut kiellettyä.

Miten vastuullisuus näkyy KICKSin toiminnassa?
– Vastaamme siitä, että myymämme tuotteet on valmistettu hyvissä oloissa – niin sosiaalisesti kuin ympäristönkin kannalta. Pyrimme optimoimaan kuljetukset, rakentamaan energiatehokkaita myymälöitä ja edistämään monimuotoisuutta työyhteisössä. Lisäksi meillä on S.H.A.R.E.-harjoitteluohjelma nuorille naisille, joilla on ollut mielenterveyden ongelmia. Ohjelman yhteistyökumppanina toimiva asiantuntijajärjestö auttaa meitä löytämään harjoittelijat, joille nimetään tukihenkilö harjoittelujakson ajaksi. Työkokemuksen ohella harjoittelijat saavat rinnalleen henkilön, jonka kanssa keskustella luottamuksellisesti.

Natural Choice -tuotteet

Näytä lisää

Lue lisää

Ihon hyvinvointi alkaa puhdistuksesta

Asiantuntijavinkki
Puhdistus on ihonhoitorutiinin kulmakivi ja takaa, että saat tuotteidesi parhaat hyödyt käyttöön.

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

Seerumi on ihonhoidon supertähti

Asiantuntijavinkki
Seerumi on kaikista ihonhoitotuotteista tehokkain. Seerumissa on enemmän vaikuttavia aineita kuin voiteissa ja pienemmät molekyylit imeytyvät syvemmälle ihoon, jossa niistä on eniten hyötyä. Älä silti jätä ihovoidetta väliin, sillä seerumi hoitaa syvältä kun taas voide suojaa pintaa!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Marianne Tromborg: "Tuotteeni ovat kuin rakkauskirje iholle"

Haastattelu
Marianne Tromborgin mukaan ihonhoito- ja meikkituotteiden tulee olla kevyitä ja nopeita käyttää. Tutustu tanskalaiseen meikkitaiteilijaan, jonka tuotteet valmistetaan ekologista ja luonnollisista ainesosista.

Suojaa ja korjaa voiteen avulla

Asiantuntijavinkki
Ihovoiteen tärkein tehtävä on kosteuttaa, korjata ja suojata ihoa. Tarvitset sekä päivä- että yövoiteen. Päivävoide on kuin ihoasi suojaava kalvo, joka säilyttää kosteuden päivän aikana. Valitse mieluusti tuote, jossa on suojakerroin! Yövoide on koostumukseltaan raskaampi. Se ravitsee ja auttaa ihoasi eheytymään nukkuessasi.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Valitse oikea kasvonaamio

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
  • Tuotenäytteitä
    Tuotenäytteitä

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Tuotenäytteitä kaupan päälle

Osoitteessa kicks.fi voit valita mikäli haluat saada kaksi tuotenäytettä jokaisen ostoksesi yhteydessä.

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331