Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

SALE 30-50%!

Opas: näin onnistut itseruskettavilla

Toimi näin
Nyt on itseruskettavien aika! KICKSin ohjeiden avulla loihdit ihollesi nopeasti ja kätevästi kesän upeimman päivetyksen – ilman katastrofeja.

1. Aloita kuorinnalla

Näytä lisää

Kuori vartalon iho aina ennen itseruskettavan käyttöä – ja mieluiten useana päivänä perätysten. Kun kuorit ihon pinnalta ylimääräisen kuolleen solukon pois, fuskurusketuksestasi tulee varmemmin tasainen ja se myös kestää pidempään. Mikäli haluat päivettää kasvojasi, kuori iho kuorintalapulla tai -sienellä muutamana päivänä ennen itseruskettavan käyttöä.

2. Valitse oikea tuote

Näytä lisää

Mikäli olet ensikertalainen itseruskettavien kanssa, valitse helppokäyttöinen suihke. Se ”yltää” kaikkialle. Tai kokeile asteittain ruskettavaa tuotetta, jolloin voit itse säädellä päivetyksen intensiteettiä. Vaahto kuivuu nopeimmin ja sopii eritoten miehille, sillä se antaa tasaisen tuloksen ihon karvoituksesta riippumatta. Voiteet ja öljyt ovat omiaan kuivalle iholle. Ne myös antavat iholle ekstrahehkua.

3. Vinkit itseruskettavan levitykseen

Näytä lisää

Itseruskettavien tuotteiden levitykseen tarkoitetut välineet, kuten kintaat ja harjat, auttavat sinua saamaan mahdollisimman tasaisen lopputuloksen ilman kiusallisia laikkuja ja raitoja. Polvien, jalkaterien ja kyynärpäiden väristä tulee helposti muuta ihoa tummempi. Ongelmalta vältyt, kun levität näille kuivemmille ihoalueille vartalovoidetta ennen itseruskettavan käyttöä. Kynsien ja kynsinauhojen värjäytymisen estät suojaamalla ne huulirasvalla.

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti