Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit! 

Origins hoitovoimaa luonnosta

Ekologinen
Origins valitsee luonnon parhaat raaka-aineet ja selvittää tieteellisten tutkimusten avulla, että ne todella toimivat. Nyt perinteisen lääkintätaidon inspiroimat Origins-tuotteet kuuluvat KICKSin valikoimiin.

Tämän päivän kosmetiikkanörteille ei riitä, että ihonhoitotuotteet on valmistettu luonnollisista raaka-aineista – tuotteiden on oltava myös tehokkaita. Kun amerikkalainen kosmetiikkamerkki Origins perustettiin vuonna 1990, kemistit ja tutkijat pääsivät lähemmin tutkimaan kasveja, jotka ovat vuosituhansien ajan kuuluneet perinteiseen lääkintätaitoon. Tarkoitus oli selvittää perinpohjaisesti, millä niistä oli tieteellisesti todistettavia vaikutuksia. Kasveja kerättiin ympäri maailman, ja ne lähetettiin Origins-laboratorioihin New Yorkiin, Shanghaihin ja Belgiaan. Tutkittavana oli muun muassa Siperian vuorilta saatava kiinteyttävä ruusujuuri, josta tuli Origins Youthopia-anti-age-sarjan tärkeä aktiiviaine. 

Kiinan Fujian-vuorelta puolestaan poimittiin nukka pintaisia, runsaasti antioksidantteja sisältäviä silmuja, joita käytetään valkoiseen teehen. Niistä tuli Origins A Perfect World -ihonhoitosarjan keskeinen ainesosa. Origins-brändillä on alusta alkaen ollut selkeä profiili, jonka keskipisteenä on luonto – kaikin tavoin. Luonnollisia raaka-aineita hyödyntävien koostumusten ohella kaikkea toimintaa leimaa kestävän kehityksen aate. Esimerkiksi iholle parhaan mahdollisen hoitovaikutuksen antavat tuotteet valmistetaan uusiutuvan energian, kuten tuuli- ja aurinkosähkön voimin. Ja perustamisestaan alkaen Origins on istuttanut jo yli miljoona puuta edistääkseen luonnonsuojelua sekä korvatakseen luonnolle siltä saamaansa hyötyä. Nyt löydät Origins-tuotteet KICKSiltä!

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331