Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Reese Witherspoon: ”Ihonhoito on tärkeintä!”

Haastattelu
Oscar-palkittu näyttelijä ja tuottaja Reese Witherspoon on paitsi vakaumuksellinen feministi ja aurinkotuotteiden käyttäjä, myös Elizabeth Arden - sarjan kasvo. Näin hän ajattelee kauneudesta.

Isoäidin kauneusfilosofia
– Jos näytät hyvältä, myös voit hyvin, sanoi mummoni Dorothea. Hän oli aina tiptop. Kun olin pieni, mummolla oli tapana antaa parfyymipullonsa viimeiset pisarat minulle. Hän piti magnolian ja gardenian tuoksuista. Niinpä olen yhä heikkona parfyymeihin, joissa on valkoisten kukkien vivahteita.

Muista aina uv-suoja!
– Olen vakaumuksellinen aurinkotuotteiden puolestapuhuja ja käytän aina suojakerrointa. Jos joutuisin autiolle saarelle, ottaisin mukaan UV-suojatuotteita ja tequilaa!

Ihon ikääntymisestä
– Iän myötä ihonhoito on tullut minulle entistä tärkeämmäksi. Ihoni on muuttunut, kun olen täyttänyt 40. Se tarvitsee aivan toisenlaisia tuotteita ja enemmän kosteutta, kuin 15-kesäisenä.

Huomio huuliin
– 1990-luvulla ruskea huultenrajauskynä oli must have -tuotteeni. Kun näen itsestäni tuolloin otettuja kuvia, voin vain todeta: jestas sentään! Nykyään tärkein meikkini on pinkki huulikiilto. Juhliin korostan huuliani Elizabeth Arden -punan sävyllä Red Door. Sitä ennen käytän aina huulikuorintaa. Rakastan huulikuorintaa, se tekee huulista täydelliset punaa varten.

Työskentelystä Elizabeth Ardenille
– Elizabeth Arden oli yksi ensimmäisistä naisyrittäjistä. Hän perusti yrityksensä 1910-luvulla, siis ennen kuin naiset saivat Yhdysvalloissa äänioikeuden. Arden viitoitti tien kaltaisilleni naisille. Siksi on kunnia saada työskennellä näin ikoniselle yritykselle, joka asettaa naiset etusijalle.

Korkeintaan 5 minuuttia!
– Olen työtä tekevä äiti, joka arvostaa helppoja ja nopeita kauneusrutiineja. Tavoitteeni on viettää kylpyhuoneessa korkeintaan 5 minuuttia. Aamutoimiini kuuluu kasvojen pesu ja kosteutus UV-suojan sisältävällä voiteella. Työpäivinä saan apua meikinteossa. Olen siinä suhteessa onnekas, että ammattilaiset huolehtivat ulkonäöstäni. Se on ihanaa.

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti