Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

MEMBERS ONLY! Anastasia Lash Brag Mascara & Loose powders -30%!

Rusketu fiksusti

Asiantuntijavinkki
Ihana kesä! Nyt voit jälleen nauttia auringosta täysin siemauksin, kunhan et polta itseäsi. KICKS neuvoo, miten saat kauniin rusketuksen – ihoasi vaurioittamatta.

Totuus suojakertoimista

Aurinkotuotteen SPF-lukema ilmaisee, kuinka paljon kauemmin tuotteella suojattu iho kestää aurinkoa ennen kuin se alkaa punoittaa verrattuna suojaamattomaan ihoon. SPF 10:n turvin voit siis ottaa aurinkoa 10 kertaa kauemmin ilman että ihosi palaa kuin ilman aurinkosuojatuotetta.

Todellisuudessa saatat kuitenkin tarvita korkeamman suojakertoimen, sillä aurinko aiheuttaa muitakin vaurioita kuin ihon palamista. Yleinen uskomus on, että tummemmalle iholle riittää matalampi suojakerroin. Vaikka tumma iho kestää auringonsäteitä paremmin kuin vaalea, se voi palaa tai siihen voi tulla aurinkoihottumaa tai pigmenttimuutoksia.

UV-filtterit suojaavat ihoa palamisen ohella myös riskiltä saada pigmenttiläiskiä, ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä sekä ihosyöviltä. Siksi sekä ruskettunut että tumma iho pitää suojata kunnolla.

Tarkista aina, että aurinkotuote suojaa sekä UVA- että UV-säteiltä. UVB-säteet voivat aiheuttaa erityyppisiä aurinkoihottumia, UVA-säteet puolestaan ryppyjä – sen lisäksi että ne ruskettavat.

Kohtuullinen määrä UVB-säteitä on toisaalta hyödyksi, sillä ne auttavat vahvistamaan ihoa ja lisäämään D-vitamiinin määrää elimistössä. Monia askarruttaa se, estävätkö aurinkosuojat D-vitamiinin muodostumisen. Totuus on, että UVB-filtterit rajoittavat jonkin verran D-vitamiinituotantoa, mutta eivät täysin estä sitä. Vaaleaihoiselle riittää, kun kasvojen verran ihoa altistuu vartin verran päivittäin auringolle, jolloin D-vitamiinituotanto nousee maksimitasolle. Ja  useimmat meistä haluavat nauttia auringosta huomattavasti pidempään kuin 15 minuutin ajan, eikö vain?

Lue lisää

Ihon hyvinvointi alkaa puhdistuksesta

Asiantuntijavinkki
Puhdistus on ihonhoitorutiinin kulmakivi ja takaa, että saat tuotteidesi parhaat hyödyt käyttöön.

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

Seerumi on ihonhoidon supertähti

Asiantuntijavinkki
Seerumi on kaikista ihonhoitotuotteista tehokkain. Seerumissa on enemmän vaikuttavia aineita kuin voiteissa ja pienemmät molekyylit imeytyvät syvemmälle ihoon, jossa niistä on eniten hyötyä. Älä silti jätä ihovoidetta väliin, sillä seerumi hoitaa syvältä kun taas voide suojaa pintaa!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Marianne Tromborg: "Tuotteeni ovat kuin rakkauskirje iholle"

Haastattelu
Marianne Tromborgin mukaan ihonhoito- ja meikkituotteiden tulee olla kevyitä ja nopeita käyttää. Tutustu tanskalaiseen meikkitaiteilijaan, jonka tuotteet valmistetaan ekologista ja luonnollisista ainesosista.

Suojaa ja korjaa voiteen avulla

Asiantuntijavinkki
Ihovoiteen tärkein tehtävä on kosteuttaa, korjata ja suojata ihoa. Tarvitset sekä päivä- että yövoiteen. Päivävoide on kuin ihoasi suojaava kalvo, joka säilyttää kosteuden päivän aikana. Valitse mieluusti tuote, jossa on suojakerroin! Yövoide on koostumukseltaan raskaampi. Se ravitsee ja auttaa ihoasi eheytymään nukkuessasi.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Valitse oikea kasvonaamio

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331