Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit! 

Rusketu fiksusti

Asiantuntijavinkki
Ihana kesä! Nyt voit jälleen nauttia auringosta täysin siemauksin, kunhan et polta itseäsi. KICKS neuvoo, miten saat kauniin rusketuksen – ihoasi vaurioittamatta.

Totuus suojakertoimista

Aurinkotuotteen SPF-lukema ilmaisee, kuinka paljon kauemmin tuotteella suojattu iho kestää aurinkoa ennen kuin se alkaa punoittaa verrattuna suojaamattomaan ihoon. SPF 10:n turvin voit siis ottaa aurinkoa 10 kertaa kauemmin ilman että ihosi palaa kuin ilman aurinkosuojatuotetta.

Todellisuudessa saatat kuitenkin tarvita korkeamman suojakertoimen, sillä aurinko aiheuttaa muitakin vaurioita kuin ihon palamista. Yleinen uskomus on, että tummemmalle iholle riittää matalampi suojakerroin. Vaikka tumma iho kestää auringonsäteitä paremmin kuin vaalea, se voi palaa tai siihen voi tulla aurinkoihottumaa tai pigmenttimuutoksia.

UV-filtterit suojaavat ihoa palamisen ohella myös riskiltä saada pigmenttiläiskiä, ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä sekä ihosyöviltä. Siksi sekä ruskettunut että tumma iho pitää suojata kunnolla.

Tarkista aina, että aurinkotuote suojaa sekä UVA- että UV-säteiltä. UVB-säteet voivat aiheuttaa erityyppisiä aurinkoihottumia, UVA-säteet puolestaan ryppyjä – sen lisäksi että ne ruskettavat.

Kohtuullinen määrä UVB-säteitä on toisaalta hyödyksi, sillä ne auttavat vahvistamaan ihoa ja lisäämään D-vitamiinin määrää elimistössä. Monia askarruttaa se, estävätkö aurinkosuojat D-vitamiinin muodostumisen. Totuus on, että UVB-filtterit rajoittavat jonkin verran D-vitamiinituotantoa, mutta eivät täysin estä sitä. Vaaleaihoiselle riittää, kun kasvojen verran ihoa altistuu vartin verran päivittäin auringolle, jolloin D-vitamiinituotanto nousee maksimitasolle. Ja  useimmat meistä haluavat nauttia auringosta huomattavasti pidempään kuin 15 minuutin ajan, eikö vain?

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331